Пензлі для макіяжу
Частина 2 : що ще маю у арсеналі.
Перша частина з моїми пензлями від Real Techniques у дописі - https://club.makeup.com.ua/post/39784/
Тепер хочу розповісти, чим ще користуюсь, бо маю багато бюджетних і якісних пензликів, які служать мені давно. Більшість з них ще можно придбати.
На фото ви бачіте самі стареньки представники мого арсеналу, вони всі куплені у фізичних магазинах :
- Пензлик для губ від Oriflame
- пухнастий пензль K.O.S
- два маленьких пензлика LORENA Professional Concealer Brush 851
- пензль барило та двусторонній пензль зі зручною сінтетичною "лопаткою", які я придбала десь у супермаркеті, бо була у поїздці і мені не вистачало того, що я взяла з собою.
Хоча ці пензлі і не якись фірмові, вони гарно працюють і я часто їх використовую.
Набір пензликів для макіяжу EcoTools Ultimate Concealer Trio
Набір двосторонніх пензлів, які зі мною вже років 8. Придбала ще на початку свого макіяжного шляху, так би мовити.
Гарно працюють з кремовими текстур ами, легкі та зручні у подорожах
Пензлики Lamel Е2
Шкода, що Lamel так і не перезапустили свою лінійку пензлів. Бо вони якісті, були дуже вдалих форм і їх можно було придбати як онлайн, так і у фізичному магазині. Пензль Lamel Е2 - це для мене ідеальна форма для розтушовки тіней, для вуального нанесення на рухоме повіко, я можу за необхідністю зробити майже весь макіяж очей одним таким пензликом. Тому, якщо ще десь побачіте на стенді з розпродажем - беріть, бо я два останніх купила абсолютно випадково цієї зими, мабуть працівники магазину десь знайшли залишки на складі і виставили. У регулярному продажи, нажаль, я не бачу ці пензлі вже пару років.
Пензлики від MAKEUP
-Фіолетові пензлі - це залишки з набору у тубусі, якій я придбала собі у жовтні 2018 року. Там були ще пензлі для лиця, але вони були жорсткими, мені не сподобались і я їх позбулась. А для очей цілком нормальні, користуюсь не дуже часто, бо в мене просто є більш улюблені, але вони гарні.
- Пензлик для нанесення тіней / плоский пензлик для тіней №10 MAKEUP Small shading brush
- Пензлик для нанесення тіней №20 MAKEUP Blending brush
Набір пензлів для макіяжу у тубусі Patricia Ledo Malachite
Цей набір я отримала у подарунок за покупку на певну суму продуктів Patricia Ledo у фізичному магазині. Вони не найкращі, звісно, що пензлі від Real Techniques я люблю більше, але якість у пензлів Patricia Ledo непогана і ними можно швидко і гарно нафарбуватись. Всі цілі після багатьох помивок, мої улюблені - це великий пензль для пудри і паленький пензль барило.
Пензлики Kodi Professional
- Пензлик Kodi Professional №65 для тіней
- Пензлик Kodi Professional для розтушовування №35
- Пензлик Kodi Professional для тіней №114
Останніх маю аж 4 штуки і це моя улюблена форма, ідеальний розмір, як і в Lamel - цим одним пензлем я можу нафарбувати очи, якщо потрібно.
Пензлики Topface
Якісні і бюджетні! І меня подобаються білі матові ручки.
- Пензлик для підводки F16
- Пензлик для тональних засобів F06
- Пензлик F13
- Пензлик для пудри F04
Коментарі (0)