Інна ✨

Пензлі для макіяжу

Пензлі для макіяжу

Перша частина з моїми пензлями від Real Techniques у дописі - https://club.makeup.com.ua/post/39784/

Тепер хочу розповісти, чим ще користуюсь, бо маю багато бюджетних і якісних пензликів, які служать мені давно. Більшість з них ще можно придбати.

На фото ви бачіте самі стареньки представники мого арсеналу, вони всі куплені у фізичних магазинах :

- Пензлик для губ від Oriflame

- пухнастий пензль K.O.S

- два маленьких пензлика LORENA Professional Concealer Brush 851

- пензль барило та двусторонній пензль зі зручною сінтетичною "лопаткою", які я придбала десь у супермаркеті, бо була у поїздці і мені не вистачало того, що я взяла з собою.

Хоча ці пензлі і не якись фірмові, вони гарно працюють і я часто їх використовую.

Пензлі для макіяжу

Набір двосторонніх пензлів, які зі мною вже років 8. Придбала ще на початку свого макіяжного шляху, так би мовити.

Гарно працюють з кремовими текстурами, легкі та зручні у подорожах

Шкода, що Lamel так і не перезапустили свою лінійку пензлів. Бо вони якісті, були дуже вдалих форм і їх можно було придбати як онлайн, так і у фізичному магазині. Пензль Lamel Е2 - це для мене ідеальна форма для розтушовки тіней, для вуального нанесення на рухоме повіко, я можу за необхідністю зробити майже весь макіяж очей одним таким пензликом. Тому, якщо ще десь побачіте на стенді з розпродажем - беріть, бо я два останніх купила абсолютно випадково цієї зими, мабуть працівники магазину десь знайшли залишки на складі і виставили. У регулярному продажи, нажаль, я не бачу ці пензлі вже пару років.

-Фіолетові пензлі - це залишки з набору у тубусі, якій я придбала собі у жовтні 2018 року. Там були ще пензлі для лиця, але вони були жорсткими, мені не сподобались і я їх позбулась. А для очей цілком нормальні, користуюсь не дуже часто, бо в мене просто є більш улюблені, але вони гарні.

- Пензлик для нанесення тіней / плоский пензлик для тіней №10 MAKEUP Small shading brush

- Пензлик для нанесення тіней №20 MAKEUP Blending brush

Цей набір я отримала у подарунок за покупку на певну суму продуктів Patricia Ledo у фізичному магазині. Вони не найкращі, звісно, що пензлі від Real Techniques я люблю більше, але якість у пензлів Patricia Ledo непогана і ними можно швидко і гарно нафарбуватись. Всі цілі після багатьох помивок, мої улюблені - це великий пензль для пудри і паленький пензль барило.

- Пензлик Kodi Professional №65 для тіней

- Пензлик Kodi Professional для розтушовування №35

- Пензлик Kodi Professional для тіней №114

Останніх маю аж 4 штуки і це моя улюблена форма, ідеальний розмір, як і в Lamel - цим одним пензлем я можу нафарбувати очи, якщо потрібно.

Якісні і бюджетні! І меня подобаються білі матові ручки.

- Пензлик для підводки F16

- Пензлик для тональних засобів F06

- Пензлик F13

- Пензлик для пудри F04