Julianna Vini

#fructistest

#fructistest

Лінійка «Гудбай посічені кінчики» від бренда Garnier

Змивний засіб "Гудбай Пошкодження" для глибокого відновлення.
Одразу почитала всю необхідну інформацію від виробника, щоб зрозуміти цей засіб, до цього не знала про існування пре-шампунів і навіщо вони є. Цей б’юті-продукт використовується спеціально для глибокого відновлення уражених локонів, який за ефектом подібний до процедури кератину.


Зовнішній вигляд:

Одразу увага звертається на дизайн. Помаранчева яскрава пластикова тара з переробленого пластику. Кришечка фліп-топ. Через густу консистенцію засіб дістати не легко, треба або завчасно перед використанням перевертати пляшку догори або ж тиснути з силою і так кожного разу. Це є мінусом, так як це незручно - видати засіб досить складно і потім після цього на баночці залишаються заломи і вона виглядає погнутую.
Розмір: 200 мл .
Змивний засіб!
Відновлювальний кератиновий комплекс - 19 відсотків.
Особливість: не тестувалося на тваринах
Консистенція : кремова, густа.
Підходить для усіх типів волосся.


Результат:

Маю не фарбоване, пористе волосся у гарному стані .
Ефект сподобався більше ніж від інших масок або бальзамів, так як волосся стало більш м'якішим, наповненим, живим. Прибирає пухнастість, пористисть. Після засобу немає обтяження локонів. Волосся розчісується без спутання. Навіть мокре волосся вже розчісується легко.
Крім того сподобався легкий фруктовий аромат, який залишається на волоссі після миття . Також я помітила, що расход засобу невеликий, наносити для такого ефекту потрібно небагато.

Я спробувала засіб у двох варіантах: як до шампуню, так і після шампуню замість маски. Обидва способи дали свій результат, який я і хотіла, навіть краще. Все ж таки напевно це ще залежить від стану волосся, але мені засіб підійшов.

Спосіб застосування від виробника: Garnier Fructis Keratin Filler можна використовувати як до так і після шампуню, тримати 5 хвилин, але засіб обов'язково є змивний.

Взагалі від результату задоволена і буду користуватись далі у варіанті "після шампуню" - такий варіант для мене зручніший і здається більш логічним .

Спрей для пошкодженого волосся " Гудбай кінчики, що січуться".

Об'єм: 150 мл.

Аромат: екзотичні фрукти.

Наноситься по довжині волосся ( на вологе або на сухе) уникаюччі коріння. Цей засіб також не потребує змивання.

Склад від виробника:

AQUA / WATER, GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL, CANDELILLA CERA / CANDELILLA WAX, PHYLLANTHUS EMBLICA FRUIT EXTRACT, STEARYL ALCOHOL, SORBITAN OLEATE, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, PPG-1 TRIDECE, PPG-1 TRIDECE HYDROLYZED CORN PROTEIN, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, QUATERNIUM-87, POLYQUATERNIUM-11, POLYQUATERNIUM-37, POLYSORBATE 20, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, SODIUM BENZOATE , PHENOXYETHANOL, LINALOOL, COUMARIN, LIMONENE, PARFUM / FRAGRANCE.

Результат:

Спрей має легку структуру, проникає глибоко у волосся, регенерує його та попереджає посіченість кінчиків.

Я використовую у варіанті на сухе волосся. Чудово працює на локонах. Я помітила, що волосся помякшується теж, як і від попереднього засобу. Розчісується легко, не обтяжує волосся, що теж є плюсом ). Прибирає пухнастість, та волосся після спрею не електризується. У складі: формула з рослинним кератином і олія амли - роблять волосся більш живим на вигляд і на дотик. Перевагою даного спрею-сиворитки є те, що він забезпечує термо захист до 230 градусів. Аромат має легкий ,фруктовий, подібний як і у філера-кератина. Засіб варто спробувати, особливо якщо турбує пухнастість у волоссі.