Маска для губ About face
Бюджетна та ще й дієва?💗 Аналог laneige
Пакування зручне, компактне. Щільно закривається, продукт не виходить за межі упаковки. Гарного рожевого ніжного кольору.
Ціна ~100 - 150 грн.
У верхній кришці присутній апл ікатор для нанесення маски. Дуже подобається, зручно (не забувати його очищати після нанесення (!)).
Також є дзеркальце. Зручно брати її з собою та наносити засіб будь де.
Сама маска рожевого кольору, містить приємний ягідний аромат.
Я застосовую її як нічну маску та інколи просто як звичайний бальзам для губ (передбачене нанесенням помади чи олівця).
Вона чудово живить мої губи, зволожує їх.
Маска містить вітамін Е та бджолиний віск для інтенсивного зволоження, пом'якшення і захисту шкіру.
Інградієнти: Mineral Oil, Tridecyl Trimellitate, Polyisobutylene, Microcrystalline Wax, Beeswax, Polystyrene-Block-Poly (Ethylene-Butyl-Butylene), CI 77891, Tocopherol Acetate, Parfum, CI 15850, CI 77491, Phenoxyethanol, C177492, CI77499.
1 інгредієнт середнього рівня безпеки.
Віддушка парфумерна. Додають у косметичні продукти, щоб продукт також приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.
2 інгредієнти не знайдено.
Iron Oxides (Ci 77492). Цілком безпечний барвник.
Та полістирол - блок - полі (не змогла його знайти).
Алергію не викликав, мені сподобалася.
Використовували цей продукт?
Коментарі (0)