O’Ostah

#Ihatethisinmyroutine

#Ihatethisinmyroutine

❌Помити і вкласти моє довге пористе волосся - той ще квест. Я не можу пропустити маску чи дозволити собі просто помахати феном без щітки. Мінус година кожні два дні, а влітку - щодня😤 Цікавий факт про мене: я мию голову перед сном, бо не можу заснути з брудним волоссям. І, якщо чесно, мене неможливо підняти зранку. Так би і ходила тижнями з пучком😜

А ще я ненавиджу:

❌Обгортання. Якщо скрабування і масаж - мій релакс, то маніпуляції із термо/кріо засобами - справжні тортури. Стиснувши зуби, змушую себе робити процедури для тіла, бо без цього якість шкіри страждає.

❌Маски для обличчя. Не важливо, кремові чи тканинні. І ще більше не люблю їх змивати.

❌Крем для рук та олія для кутикул. Не можу заснути із цим липким та масним відчуттям, брррр.

❌Усі маніпуляції із бровами. По секрету: я просто не вмію цього робити. А майстрині постійно намагаються вирівняти асиметрію, вискубуючи половину лівої брови🤬

❌Фарбування. Кожні 20 днів! Радію, коли можу довірити цю процедуру колористу.

❌Видаляти волосся на тілі. Я спростила своє життя і роблю лазерку/фотоепіляцію. Але ж ви знаєте ту волосину, яка майстерно ховається від лазера, а потім зрадницьки визирає з гомілки?

❌Доглядати за нігтями. Два роки я трималась без покриття і, врешті-решт, знову пішла до салону. Обожнюю спостерігати за процесом, насолоджуватись результатом і не чекати, поки той лак висохне (а частіше - не висохне).

❌Чи дійсно існують дівчата, які люблять змивати мейк, тертись тоніком і вичікувати, коли можна буде нанести крем після сироватки?

❌БАДи - це ж теж про красу? Я стала дуже недисциплінованою і постійно пропускаю їх прийом.

Дякую DARIIAKOVACH за можливість висловитись. Це щось із розряду психотерапії, мені стало легше😘