Наталія С

#myperfecthaircolor

#myperfecthaircolor

Трохи передивилась архівні фото, в мене в блозі багато мого волосся, хотіла, додати ще приємних емоцій)))

Я відносила себе до брюнеток десь до 15 років)) Поки мені не сказали "Ти що, ти ж темно руса" :)) Чому ж я люблю свій колір? А люблю його:


1. За неймовірний блиск без засобів з позначкою * для блиску 🌟.

2. Можливо ви не помічали, існує два відливи волосся на сонці: білий та золотистий. В мене золотий, тому інколи на сонечку здається, що в мене трохи рудий колір 👩🏻‍🦰)

3. Волосся вигорає, тобто взимку волосся постійно під шапкою або капюшоном, тому воно стає дуже темне і вже складно сказати, що воно темно русе))

#myperfecthaircolor
#myperfecthaircolor

4. Влітку я білішаю і це все нагадує омбре або мелірування - теж дуже подобається, але дівчата в кого сухе волосся, краще ховайте волосся 👒 від сонця та не забувайте використовувати термо-спреї.

5. Не пам'ятаю ситуації, коли мені макіяж не пасував під волосся, тому з таким кольором не буде проблем з вибором макіяжу 💄, головне волосся помити))

6. Плюс про який я дізналась не так давно, моє що волосся дійсно можна спасти доглядовим засобами та блиск від цього тільки краще!

7. Я люблю контраст кольору шкіри та волосся, в моєму випадку контраст присутній, взимку сильніше, влітку не такий виражений

8. Стилі макіяжу я міняла часто - навіть гот був🤣 , а от волосся повністю влаштовує, і єдине що інколи міняла - це стрижку або укладку

9. Мені подобається, що я не витрачаю час на по краску.

10. Найбільше комплементів я отримувала, саме за колір волосся, тому це, мабуть, так, величезний плюс і приємний бонус


Отже ))) Я настільки люблю мій колір, що в мене нема бажання фарбуватись, доки не почнеться сивина))