Zera Khaibulaeva

Nivea “Cherry shine “з оновленим складом

Раніше в моєму арсеналі часто були бальзами для губ від Nivea, але це були переважно класичні синій і бірюзовий.

Взагалі я маю сухі губи, тому завжди маю пару різних бальзамів в різних сумках і кишенях, бо якщо губи сухі то відчуваю максимальний дискомфорт.

Мені подобається міцне упакування бальзаму, яке з часом не стає гіршим, ковпачок щільно закривається.

Сам бальзам упакований в картонну коробочку(ще один плюс, раніше там був прозорий пластик).

🍒Аромат в бальзаму приємний, такий дійсно вишневий.

Колір червоний, але мої губи він не фарбує в червоний, а надає їм легкого рожевого відтінку.

То що ж зі складом?

На упаковці є такий склад:

🌼Helianthus Annuus Hybrid Oil (Sunflower Oil) -соняшникова олія;

🌼Ricinus Communis Seed Oil (Castor Oil)-касторова олія;

🌼Helianthus Annuus Seed Cera-віск соняшниковий;

🌼Hydrogenated Rapeseed Oil-рапсовий віск;

Shea Butter- олія Ши;

Віт Е та С;

Лецитин-емульгатор.

Парфумування та фарбники.

Як бачимо, склад майже повністю натуральний, що мене дуже тішить.

Але, нажаль, на сайті вказані старі компоненти на фото, то прошу сайт звернути на це увагу♥️

По відчуттях:

🍒бальзам твердий, при нанесені на губи трохи тане і гарно лягає. Сам олівчик лишається твердим, не тане. Пам’ятаю, був якийсь дуже плив( здається бірюзовий).

Як і писала раніше, бальзам трохи додає відтінку на губах, але ззовні він ніби лишається якоюсь маскою, мені б хотілося, аби він трохи по глинався у шкіру і помʼякшив її зсередини, а виходить, що він лишається на губах . Тут думаю, відчуття індивідуальні. В принципі, в кишені бальзам як в мене присутній.

Дякую за увагу♥️