Nivea “Cherry shine “з оновленим скл адом
Пощастило спробувати цей бальзам для губ саме з оновленим складом.
Раніше в моєму арсеналі часто були бальзами для губ від Nivea, але це були переважно класичні синій і бірюзовий.
Взагалі я маю сухі губи, тому завжди маю пару різних бальзамів в різних сумках і кишенях, бо якщо губи сухі то відчуваю максимальний дискомфорт.
Мені подобається міцне упакування бальзаму, яке з часом не стає гіршим, ковпачок щільно закривається.
Сам бальзам упакований в картонну коробочку(ще один плюс, раніше там був прозорий пластик).
🍒Аромат в бальзаму приємний, такий дійсно вишневий.
Колір червоний, але мої губи він не фарбує в червоний, а надає їм легкого рожевого відтінку.
То що ж зі складом?
На упаковці є такий склад:
🌼Helianthus Annuus Hybrid Oil (Sunflower Oil) -соняшникова олія;
🌼Ricinus Communis Seed Oil (Castor Oil)-касторова олія;
🌼Helianthus Annuus Seed Cera-віск соняшниковий;
🌼Hydrogenated Rapeseed Oil-рапсовий віск;
Shea Butter- олія Ши;
Віт Е та С;
Лецитин-емульгатор.
Парфумування та фарбники.
Як бачимо, склад майже повністю натуральний, що мене дуже тішить.
Але, нажаль, на сайті вказані старі компоненти на фото, то прошу сайт звернути на це увагу♥️
По відчуттях:
🍒бальзам твердий, при нанесені на губи трохи тане і гарно лягає. Сам олівчик лишається твердим, не тане. Пам’ятаю, був якийсь дуже плив( здається бірюзовий).
Як і писала раніше, бальзам трохи додає відтінку на губах, але ззовні він ніби лишається якоюсь маскою, мені б хотілося, аби він трохи по глинався у шкіру і помʼякшив її зсередини, а виходить, що він лишається на губах . Тут думаю, відчуття індивідуальні. В принципі, в кишені бальзам як в мене присутній.
Дякую за увагу♥️
Коментарі (0)