MAKEUP Club

Результати челенджу від MAKEUP Club

Результати челенджу від MAKEUP Club

Одразу відчувається, що кожна з вас з нетерпінням чекала на спекотний сезон і обирала для себе тільки найкраще. Можемо з упевненістю сказати, що ми знайшли для себе багато чого нового та тепер не боїмося нерівномірної автозасмаги, опіків, сухості шкіри та целюліту :)

Прийшов час дізнатись, чия покрокова рутина подарує своїй переможниці ще один ідеальний засіб для літа – парфумований міст з шимером та феромонами “Gold Champ” від MARÊVE. Вже не дочекаємось, коли ти зробиш огляд та надихнеш інших сяяти попри все на світі!

Вітаємо наших гуру літніх лайфхаків:

Залишайся з нами та готуйся до нових цікавих челенджів, адже ми вже підготували для тебе багато нового ;)

_______________________________

Літо вже зовсім близько, тому саме час починати підготовку до нього. Ми точно знаємо, що в тебе є звичні б’юті-ритуали, які допомагають тобі зустріти спекотний сезон. Солярій чи автозасмага, курс масажів чи домашнє обгортання, поповнення косметички засобами з шимером чи матуючими серветками… Які б’юті-кроки є у твоєму списку перед початком літа? Розкажи про це спільноті!

  • з 29.05 по 05.06 створи допис та вкажи 5 кроків, які ти виконуєш, готуючись до літа.
  • додай своє фото, тримаючи в руках улюблений літній б’юті-засіб;
  • вкажи у заголовку хештег #summerwithmakeupclub.

Результати розіграшу будуть оголошені 6 червня. Система random.org обере 20 переможниць серед тих, хто виконає усі 3 умови.

Готуйся до літа з любов'ю до себе та свого тіла, і нехай ці три місяці стануть найяскравішими у твоєму житті.

MAKEUP Club
3.8k
Підписники
0