#ihatethisinmyroutine
Що ж я не люблю в догляді за собою?
Привіт 🌷 Вирішила приєднатися до челенджу від красуні DARIIAKOVACH , бо дуже цікаво проаналізувати свої "пунктики", можливо, щось оптимізую після цього допису.
- Я не люблю сушити волосся феном чи робити укладку, ніколи не вміла, тому й не роблю цього 😅 Нарешті відростила гривку та каре, яке носила 5 років, тому незалежна від сушіння. До речі, навіть з каре, при правильних руках майстра, не було потреби робити укладку
- Я не люблю наносити на чисте й вимите волосся незмивні засоби. Мені це вкрай важко, бо я люблю чисте й розсипчасте волосся, і навіщо його знову мастити 😅 Мій максимум - 1 см по кінчикам, все, тому термозахист, спреї для розчісування мимо каси
- Я не люблю розчісувати волосся 🫣 Можу розчесати довжину і все, по голові шкребти не люблю. Тому в перукарні сахаюся від гребінців перукаря в районі моєї маківки
- Я не люблю оформлювати брови, але мусю, бо маю асиметрію. І брови різні, через переважну активність правої сторони обличчя
- Я не люблю гоління 😁 Була підлітком ще в часи "До" появи бірюзових станочків Gillette, і прекрасно пам'ятаю постійні порізи. Тому зараз лише паста, раніше, воскові смужки та епілятор
- Я не люблю стирати лак з нігтів, фарбувати люблю, а от стирати, ніт 😅 Або ватки не вистачить, або рідини багато...
- Я не люблю наносити креми для рук і ніг, вони мені однаково погоди не роблять. Люблю олію кокосу, мигдальну або просто вазелін
- Я не люблю фарбувати нігті на ногах, бо вони дуже дрібні 🙈 І це якийсь мазохізм, максимум, дуже світлий, напівпрозорий лак
- Я не люблю чекати 5-10 хвилин, поки подіє маска для волосся, не ношу годинник, тож, хто знає, подіяла чи ні. Для себе обрала метод зворотнього миття, тобто маска чи бальзам наносяться до шампуню. Особливо класно цей метод працює із сульфатними шампунями.
От наче і все 😅, ще не люблю захаращені полички у ванній, але ж, хто то все купив?
Коментарі (0)