Наталія С

#summerwithmakeupclub

#summerwithmakeupclub

Тіло :

  • Мені важливо, щоб моє тіло було гарне, тому я через день користуюсь моїм новим другом SPA-крем антицелюлітний, щоб покращити тугур шкіри.
  • З цією ж метою використовую - Магнієвий скраб для тіла кавовий "Бішофіт Полтавський" - мрію вже про результат)))
#summerwithmakeupclub
#summerwithmakeupclub

Обличчя:

  • В жарку погоду моє обличчя потіє, має жирний блиск і щоб не було висипу - користуюсь Гель-пінкою для вмивання обличчя (вже використовую другу упаковку) - дуже рекомендую. - Cosrx Low Ph Good Morning Gel Cleanser.

Окремо пила про неї: https://club.makeup.com.ua/post/11043/

Волосся:

  • Волосся в теплу - жарку погоду мию частіше, тому обирала легкий шампунь, який підходить для щоденного догляду (бо жарко і хочеться частіше приймати душ і мити голову додатково після занять спортом), без агресивних компонентів. Шампунь - Vichy Dercos Kera-Solutions Resurfacing Shampoo для реконструкції поверхні пошкодженого та ослабленого волосся має запах ванілі, підтримує волосся в гарному стані, закінчую упаковку.
  • На жаркий період моє волосся не потребує маски для волосся (користуюсь не частіше раз у два тижні - щоб, ви розуміли - взимку була необхідність користуватись маскою кожне миття). Зараз повністю повернулась до мого улюбленого кондиціонеру De Luxe Argan Oil Nourishing Conditioner - використовую кожне миття - максимально задоволена. Він зі мною вже роки, кращого не мала. Кондиціонер згадувала: https://club.makeup.com.ua/post/13261/