Ілона

Відбілювання зубів та зміцнення імунітету кокосовим маслом?

Відбілювання зубів та зміцнення імунітету кокосовим маслом?

Масло змінює відтінок зубів не за рахунок фізичного впливу, а за рахунок вмісту лауринової кислоти. Яка добре бореться з бактеріями, що знаходяться в зубному нальоті, таким чином нейтралізує їх і освітлює зуби.

Таке полоскання зміцнить ясна і збереже свіжість дихання.

А також регулярне полоскання рота кокосовим маслом допоможе зміцнити всю імунну систему, знизивши ймовірність появи бронхітів, мігрені, синуситів та інших захворювань.

У сучасному світі популярність методу полоскання кокосовим маслом зросла завдяки медичним дослідженням, які підтвердили його ефективність у боротьбі з бактеріями в ротовій порожнині та поліпшенні усного здоров'я в цілому. Це призвело до того, що цей метод став широко відомим і застосовується багатьма людьми по всьому світу в рамках їх регулярної рутині догляду за ротовою порожниною.

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ КОКОСОВЕ МАСЛО?

Полоскання кокосовим маслом найкраще проводити вранці перед їжею та склянкою води, оскільки це допоможе видалити бактерії та токсини, які можуть накопичитися у роті за ніч. Дотримуйтесь регулярності — проводьте процедуру щодня або в міру необхідності.

  1. Виберіть кокосове масло: Використовуйте нерафіновану кокосову олію. Воно зазвичай має вищий рівень корисних властивостей.
  2. Візьміть одну столову ложку кокосової олії. У прохолодну погоду кокосова олія може бути твердою, тому її можна трохи розім'яти в руках або покласти на ложку і дати їй розплавитися, або поставити на батарею.
  3. Візьміть кокосове масло в рот і полоскайте їм ротову порожнину протягом 10-20 хвилин. Масло слід переміщати навколо рота, начебто ви полоскалися звичайним усним ополіскувачем. Не ковтайте масло, оскільки воно може містити бактерії та токсини, які воно "витягує" з рота.
  4. Після полоскання випльовуйте кокосове масло в унітаз або відро для сміття.
  5. Промивання: Після полоскання кокосовим маслом можна прополоскати рот теплою водою або скористатися звичайним ополіскувачем, щоб прибрати залишки масла з рота.

Хто з вас використовував цей натуральний спосіб відбілювання зубів?