Булан Ірина

#sportlifemakeupclub

#sportlifemakeupclub

Колись я була типовою лінивицею, навіть називала себе Сідом з льодовикового періоду. Мій день проходив на дивані перед телевізором або з телефоном у руках, ідея займатися спортом здавалась абсолютно недосяжною. Але однго разу я взяла флаєр на вулиці, це була реклама банджи і я наважилась сходити.

Підвішена на еластичних тросах, я відчула, як моє тіло наче літає. І вже з лінивця Сіда, я почала перетвоюватись в фею Дінь-дінь. Перші тренування були викликом, але захоплюючий формат і дружня атмосфера допомогли мені подолати свою лінь. Я з нетерпінням чекала кожного наступного заняття, адже це був час, коли я могла розслабитися і насолодитися рухом.

Після кількох занять я відчула, як у мене з’явилося більше енергії. Я почала прокидатися раніше, більше рухатися протягом дня і встигати значно більше справ. Банджіфітнес допоміг мені стати впевненішою у своїх силах. Кожен новий рух, кожна складна комбінація, яку я освоювала, додавали мені віри в себе. Це позитивно вплинуло не тільки на фізичну активність, але й на всі інші сфери життя.

Заняття банджіфітнесом надихнули мене на зміну харчових звичок. Я почала їсти здоровіше, пити більше води і дбати про своє самопочуття.

Під час тренувань я забувала про всі проблеми і повністю зосереджувалася на рухах. Це допомогло мені значно знизити рівень стресу і почуватися спокійніше та щасливіше. Банджіфітнес став для мене джерелом натхнення. Я почала ділитися досвідом з іншими і мотивувати їх також спробувати цей захоплюючий вид фітнесу і затягла до себе ще трьох подруг). Займаючись банджіфітнесом, я знайшла нову мету в житті – постійно розвиватися, вдосконалювати своє тіло. Це допомогло мені стати більш цілеспрямованою і організованою.

Банджіфітнес кардинально змінив моє життя. З лінивої людини я перетворилася на активну та сповнену енергії особистість. Якщо ви шукаєте спосіб змінити своє життя на краще, спробуйте банджіфітнес – можливо, це саме те, що вам потрібно))