A.Maroon

Я якась «не така»… #lovemakeupclub

Я якась «не така»…    #lovemakeupclub

Я не була надто впевненою у собі. Моя зовнішність часом мені не подобалась.

Проте, у мене була чиста гладенька шкіра на обличчі, без висипань, плям та почервонінь.

Проблема була лише у тому, що тоді, у свої 15, я здавалась собі якоюсь.. «не такою».

До певного моменту..

Одного разу, прямо у свій 16-ий день народження, я дуже сильно захворіла.

Вітрянкою.

Звісно, мене всю обсипало, особливо обличчя.

Перший тиждень я не могла дивитись у дзеркало. Мені було страшно побачити себе такою.

З часом, коли я вже одужала, усі зелені плямки повідмивались, а ранки від висипу загоїлись (тут допомогли правильні креми для обличчя і крем, що сприяє загоєнню шрамів та рубців) я зітхнула з полегшенням. Проте залишилось декілька рубців, котрі не давали мені спокою.

Це стало стимулом для того, щоб навчитись робити самій собі надзвичайні макіяжі. Я стала дійсно собі подобатись. І не тільки собі. У школі мою зовнішність, яскраві макіяжі відзначали усі, кому не лінь (часом, мене просили допомогти зробити макіяж до якогось свята чи виступу).

Я фарбувалась щодня і, певно, забула, який вигляд маю без макіяжу.

Одного вечора, змиваючи перед сном суміш тонувального засобу, туші, рум’ян, пудри та різноманітних блискіток, я задивилась у дзеркало і замислилась - « Чому я не подобалась собі до того, як захворіла? Адже макіяж не змінював рис мого обличчя, він лише їх підкреслював. Що саме не влаштовувало мене ?»

Я зрозуміла, що проблемою було те, що я більше звертала увагу на дрібні недоліки ніж на переваги..

Остаточно змивши макіяж, я придивилась до себе. Навіть ті декілька рубців не засмучували мене більше.. вони здались мені чимось таким дріб‘язковим, порівняно з розмірами нашого всесвіту )

Я по-доброму посміялась з себе, з своїх несуттєвих «трагедій» і просто полюбила себе. За те, що змогла зрозуміти себе і перестати самій собі ускладнювати життя.

Отож, з одного боку, сподобатись собі мені допомогла палетка тіней makeup revolution, а з іншого, усвідомити свою красу і по-справжньому полюбити себе мені допомогла міцелярна вода :)

Любіть себе - ви у себе одні 🤍

#lovemakeupclub