oLesen’

8 днів сухості і чистоти - це реально! Знахідка року, не менше!)

8 днів сухості і чистоти - це реально! Знахідка року, не менше!)

Я довгий час страждала від рясного потовиділення через надлишок ваги та невеликі гормональні відхилення. Як почалося в підлітковому віці, так і понеслося… Більшість дезодорантів, які я пробувала, не давали бажаного результату. Єдиним, що частково допомагав, був роликовий дезодорант від Garnier з зеленою кришечкою, але я шукала більш тривалий і надійний захист.

Для ніг я знайшла чудове рішення - спрей Shelly, про який розповім окремо. Але для зони під пахвами справжнім відкриттям став Odorex Deo від Biotrade.

Поїхали🙃

У складі:

Алюміній хлорид- забезпечує захист від поту. Здається, не дуже корисний інгредієнт. Але я не спеціаліст цьому питанні) з рясним потовиділенням влітку - вже готова що завгодно наносити (не є рекомендацією 😂)

Поради для тих, на кому цей засіб не спрацював (на власних помилках, так би мовити):

1. Наносіть на чисту суху шкіру: це база. Якщо на вологу - у мене свербіж. Перед першим використанням вимийте під пахви з милом і висушіть їх.

2. Важливо! Застосовуйте ввечері перші 3 дні: наносьте дезодорант перед сном три вечори поспіль, потім зранку змивайте водою. Я протестувала цю схему, дійшла до неї не одразу. Спочатку пшикала раз на 8 днів, але дивувалась що дезодорант не працює. Після третього використання зробила інтервал 8 днів і весь цей час я була задоволена тією самою бажаною сухістю!)

3. Уникайте використання на пошкодженій шкірі: Я мала такий досвід - ой, дівчата, не сподобалось)) гоління краще проводити на НАСТУПНИЙ день після використання дезодоранту.

4. Підтримуйте ефект. Після першого курсу наносьте засіб кожні 10-14 днів або відповідно до вашого індивідуального графіка. Особисто в я наношу раз на 8 днів.

5. Не загальна порада, а особисто те, що працює на мені - скрабування зони під пахвами. Я роблю його раз на 2-3 тижні.

Odorex Deo став для мене справжнім порятунком у боротьбі з надмірним потовиділенням. Він надав мені впевненість і комфорт, про які я довго мріяла.

Повнорозмірному флакону бути!) але витрата його мінімальна, цих мініатюр мені вистачило більш ніж на 3 місяці експериментів. До речі, мені вистачає 3 пшики на кожну сторону.

Раджу, дівчата, спробуйте обовʼязково. Круто, що є мініатюра👌