Кузя Ю-а

Блиск для губ Оля Полякова

Дивовижний блиск для губ поєднує в собі властивості декоративного блиску та зволожуючого бальзаму. Його надзвичайно легка текстура рівномірно розподіляється по поверхні губ, зберігаючи їх зволоження протягом дня.

Дуже круто, що тепер наші зірки відкривають свої косметичні бренди! Але найкрутіше, що вони максимально якісні та реально високого рівня. Додам, що блиск виготовлено в Італії. От вам і підхід до створення якісного бренду. Оля - молодець!

В мене колір 05 - дика орхідея! Я хотіла вечірній колір, проте отримала значно більше! Завдяки напівпрозорості, гарному пігментуванню та ефекту скляних губ - цей блиск мені підійде і в день, і ввечері! Універсальна штучка.

Аплікатор тоненький, зручний у нанесенні. Блиск не тече, не викривляє губи та доволі стійкий.

Аромат та смак 😂 - я не могла цього не написати, але смак фруктово-цукерковий. Карамельний 💜 Така смакота! Хочеться наносити і наносити. Текстура плотна, не тягуча, не липка. Ідеальний блиск.

Особливості блиску для губ від Оля Полякова:

- збагачений олію оливи, яка зволожує і живить шкіру губ;
- містить токоферол (вітамін Е) — антиоксидант, який захищає губи від шкідливих зовнішніх факторів;
- до складу входить гіалуронова кислота, яка забезпечує глибоке зволоження і візуально розгладжує дрібні зморшки;
- залишається на губах протягом довгого часу, не вимагає постійного поновлення;
- формула без шкідливих консервантів робить продукт безпечним для щоденного використання.
- вміст міки та оксидів заліза надають блиску природного сяйва і глибини кольору;
- може бути використаний самостійно для натурального вигляду або на помаду;
- завдяки зручному аплікатуру блиск зручно рівномірно наносити на поверхню губ.

Все ж таки, цей бренд для мене став відкриттям. Чесно) Я думала, що отримаю звиклий блиск, як блиск. Але дійсно, губи від нього зволожені, колір дуже благородний, а нанесення максимально зручне! 🩷