Подарунок від подруги, що мене розчулив
Моя подруга читає мої огляди і завжди підтримує мене в усіх моїх починаннях! Дякую тобі, моя люба! Ми періодично одна одну тішимо презентами, але цього разу вона мене так приємно здивувала. Напевно тому, що вийшло так красиво і гарно, і косметично! Бо інші бояться мені дарувати щось косметичне, адже я багато маю 😂
Отримала я сюрприз бокс з косметикою відомого mades 💜. Саму коробку також можна придбати. Вона надзвичайно плотна, міцна та вмістка! І подарунок одразу набуває монументального вигляду! Ну правда, дуже красиво та розчулює на 100%. Моя крихітка обрала мені коробочку в такому східному стилі! Дуже красива!! І однозначно, це крутіше класичних пакетів. Коробочку я точно ще використаю 😂
А в середині мене чекав мікс самих крутих та ароматних засобів в тревел форматі 💜 Надзвичайно соковито 💋
В середині - маленький скарб 💕
Подруга обрала для мене доглядові засоби в тревел форматі! Тут мені і шампуньчики, і гель для душу і неймовірний лосьйон для тіла (від його аромату в мене естетичний оргазм) і навіть перли з гідрофілкою для ванни 🛁
Лосьйон для тіла Дубай
Місто - де можливо все! І цей гель, від якого паморочиться в голові від задоволення! Ніби десь на відкритій терасі найбільшого хмарочоса 😍
Аромат квітів (білих квітів), якогось жасмину в перемішку з прянощами. Сонечко, я знаю, ти читаєш цей пост, так, ти мені вгодила більше ніж я могла уявити! Аромат, від якого просто серденько бʼється частіше! І це при тому, що ціна більш ніж доступна!
До складу продукту входять ефірні масла, рослинні екстракти та інші зволожувальні компоненти, які живлять шкіру необхідними вітамінами і мінеральними речовинами. Лосьйон для тіла Mades Cosmetics Greetings Body Lotion ефективно зволожує, живить і підтягує шкіру. Засіб має чудовий квітково-пряний аромат. Лосьйон миттєво всмоктується , роблячи вашу шкіру гладенькою і шовковистою. Це незамінний засіб для зволоження і живлення шкіри.
Шкіра після лосьйону - неймовірно ніжна, аромат тримається довго та лишається насиченим ще довгий час! Все, як я люблю 💋
Перлини для ванни BERRY & AMARYLLIS
Інноваційні релаксувальні перлини для ванни Berry & Amaryllis Bath Pearls Relaxing з колекції Chapter від Mades Cosmetics здатні перетворити звичайну водну процедуру на приємний і корисний СПА-сеанс. Кожна перлина для ванни — це мінімальна доза гідрофільної олії, що може повністю й рівно розчинятися у воді. Завдяки поєднанню води та олії відбувається активний процес зволоження, живлення, вирівнювання шкіри і наповнення її неймовірним ароматом. Натуральні компоненти, що містяться у складі, активно розгладжують шкіру, надають їй шовковистість та попереджають появу зморшок, тонізують дерму, відновлюючи її гідро-ліпідний бар'єр.
Як застосовують: опустити в ванну 2-3 перлини. Лягти в ванну і насолоджуватися відпочинком, спокоєм і казковим ароматом.
Шкіра однозначно зволожена. Коли просто приймати ванну, все одно є відчуття стягнення, яке звісно усувається подальшим доглядом. А тут, водичка ніби змінює свій склад) і аромат 💕
Ну ще помучаю вас красою 💕
Гель для душу "Кокос і моної"
Цей натуральний засіб чудово піниться, покриваючи ваше тіло ніжною вуаллю, наповненою тонізувальним ароматом. У його звучанні відчуваються екзотичні відзвуки кокоса та тішать нотки пелюсток гарденії.
Формула продукту заснована на олії моной, яка наповнена цілим комплексом вітамінів і жирних кислот. Вона надає заспокійливу дію на епідерміс, гарантуючи дбайливе його очищення від забруднень.
Без стягнення шкіри, гарне очищення та приємний аромат! І як завжди - ідеально красивий дизайн!
Скажу вам щиро, цей бренд давно для мене он топ. Подруга про це знала, алже я ій давно його вже навʼязала в щоденне користування :)
В самого бренду завжди мілліон знижок і акцій крутих. На деякі позиції навіть подарунки дають. Тому, завжди раджу звертати увагу, адже можна відхапати ще крутих бонусів.
Зараз бачу діє акція з подарунками - https://makeup.com.ua/ua/news/72239/
Ну а я йду далі насолоджуватись подарунком і коробочкою! Її я ще використовуватиму для збереження своєї косметики. Ну реально, дуже гарна! І дуже плотна, красива та якісна 💕
Коментарі (0)