Чудовий крем для обли ччя від Revolution
Revolution приємно здивував
Всім привіт! Знаю давненько мене тут не було, але я людина творча, тому пишу тільки коли є настрій і натхнення, тоді дописи більш доповнені😊
Сьогодні вирішила що пора розповісти про чудовий кремчик від Revolution Skancare✨
Так-так, Revolution випускає ще й доглядову косметику🩵
Я особисто про це не знала😅
Взагалі, бренд Revolutіon для мене це якісні продукти, не за всі гроші світу🫶🏻
До речі, ще я обожнюю цей бренд за стильне пакування✨
Тільки подивіться на цей кремчик👏🏻
За вакуумну ємність ок рема подяка, тому що це надзвичайно зручно, економічно та гігієнічно🔥
Тепер детальніше про кремчик
Крім стильного дизайну та вакуумної туби, я ще можу відмітити це:
- Приємний аромат. Крем має квітковий ненавʼязливий аромат. Відчутно його тіільки пр. нанесенні, далі запах не відчутно.
- Класна консистенція. Крем має кремово-гелеву текстуру. Він зовсім не жирний, а такий легенький і лягає ніби вуаль. На обличчі не відчувається. Сам крем ніжного блакитного відтінку.
- Моментальне зволоження. Після нанесення шкіра відразу стає більш красивою. Відчувається відразу , що шкіра зволожена, на дотик шовковиста та має здорове сяйво. І до речі обличчя після крему не жирний блінчик і не липке.😅
Взагалі, мене цей крем приємно здивував, я не покладала на нього великі надії, так як Revolution для мене більше по декоративній косметиці, ніж по доглядовій, але крем мені сподобався.
Тепер думаю можливо ще щось спробувати🤔
Вище додаю фото☝🏻
До речі цей кремчик не один, до нього є ціла лінійка - очищувальний гель, сироватка та бальзам для очей.
Коментарі (0)