Real Di Beauty

#summerwithmakeupclub

#summerwithmakeupclub

Останнім часом мені дуже полюбились челенджі від мейкап)

Мої 5 основних кроків підготовки до літа:

  1. Кожна дівчина знає, що підготовка до літа - це про нашу фігуру)) і як завжди, коли залишається небагато часу, ми починаємо думати про те, що будемо носити і як будемо виглядати) тому мій перший пункт - це правильне харчування.
  2. Другий пункт плавно витікає з першого - це фізичні навантаження, адже без них наша шкіра не в тонусі і виглядає не дуже.
  3. Це зволоження шкіри. За холодні пори року, моя шкіра стає дуже сухою, тому її вложення стає одним з основних завдань.
  4. СПФ - захист від сонця. Користуюсь ним весь рік, але ближче до літа починаю користуватись більшим відсотком спф в кремах, тому що сонячні промені стають більш активніші.
  5. Автозасмага. Користуюсь нею не на регулярній основі, але коли знаю, що мені треба виглядати на всі 100 %, то без неї нікуди) мені подобається злегка загоріле тіло.

Ось мої основні кроки) А які ваші?

На фото, я і рожева олійка для губ) Чому обрала саме її? Тому що, її колір в мене асоціюється з літом: він такий яскравий та насичений) в зимову пору, я використовую більш нюдові відтінки на губах.