Beautiful land💞

Пудра "Ензимна" Epilax Silk (пробник)

Пудра "Ензимна" Epilax Silk (пробник)

Привітики....

"Epilax Silk - це український виробник косметики для шугарингу та догляду за тілом. У них великий асортимент товарів, таких як скраби для тіла, пінки для обличчя та гелі для душу."

З цим брендом я вже трохи знайома, і перше знайомство було з маскою для тіла "Себорегулювальна", тому кому цікаво, можете перейти за цим посиланням.👇

https://club.makeup.com.ua/post/38770/

Упакування пробника пакет-саше виготовлене із поліпропілену об'ємом 3 г, чорного матового кольору. В упаковці є спеціальний невеличкий отвір "зріз".

Дизайн продукту виконан в сучасному і мінімалістичному стилі. Чорна матовість надає відчуття преміум-класу. На передній стороні розташовані QR-код для додаткової інформації, що робить упаковку функціональною та зручною для використання.

Особливості Epilax Silk Touch Enzyme Powder (пробник):
- освітляє відтінок шкіри та легко справляється із чорними цятками;
- має себорегулювальні та матувальні властивості;
- адаптована до всіх типів шкіри, включаючи чутливу;
- попереджає вростання волосин;
- ефективно розщеплює жири, жирні кислоти, білки та пептиди;
- містить алантоїн для запобігання подразненням.

Склад продукту виглядає досить добре. Загалом, продукт повинен бути ефективним і безпечним для використання, за умови, що у вас немає алергії на які-небудь з інгредієнтів.

Talc, Corn Starch, Sodium Cocoyl Isethionate, Papain, Allantoin, Maltodextrin, Protease, Lipase, Colloidal Gold, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Вenzoate.

Текстура у нього дрібнозерниста і легка, білого кольору, без грудочок. Рівномірно розподілена, суха, не має злиплих частинок. Легко розсипається і розпорошується.

Аромат у нього мені здавній, ніби від звичайної глини, можливо, це через тальк, папаїн та пшеничний протеїн. Він не нав'язливий, легкий.

Спосіб застосування: насипати невелику кількість пудри на мокру долоню і вспінити за допомогою другої долоні до отримання емульсії, нанести на обличчя, помасажувати 2-3 хвилини і змити водою.

Пудра дуже швидко розчиняється в долонях, швидко перетворюючись в піну. Легко та приємно наноситься на шкіру, делікатно шліфує її.

Що мені сподобалося, це те, що вона не пересушує шкіру, а навпаки, делікатно очищає її. Шкіра стала трохи матовішою та здобула світліший відтінок, і саме головне - надала чудову м'якість шкіри, ніби після пілінгу.

Тому, пізніше я спробую повну версію продукту, щоб точно висловити свою думку про нього.

Дякую за увагу🌼.