@miss_kaprizone

Парфюм Lacoste Touch of Pink

Парфюм Lacoste Touch of Pink

Я дуже довго мріяла про рожевий флакончик Lacoste Touch of Pink, ходила від магазину до магазину і все тестувала...та нарешті замовила на просторах MakeUP.

Аромат зовсім не новинка, в продажі з далекого 2004 року, та все одно не втрачає своєї популярності.


Країна ТМ: Франція

Класифікація: Елітна

Тип аромату: квіткові, фруктові

Парфюмер: Domitille Michalon Bertier

Замовляла середній об'єм на 50 мл, і не багато, і не мало. Флакон зроблений в ніжно рожевих відтінках, а по формі нагадує витончену жіночу фігуру.

Перевіряла БатчКод з флакончика - дійсно оригінал.

Аромат Lacoste Touch of Pink цитрусово-квітковий, як і заявляє виробник. Букет дуже приємний - ніжний, свіжий, легкий, солоденький і зовсім не приторний. Запах смачненький, манливий, чаруючий.

В піраміді аромату більше всього здивувала наявність ноток семен моркви, але я їх зовсім не відчуваю.

В холодну пору року Lacoste Touch of Pink мені подобається більше. Цитрусові відкриваються яскравіше та цікавіше! Влітку аромат звучить важкувато, в спеку трохи душить.

Цільова аудиторія аромату - молоді, романтичні, енергійні представниці прекрасного полу. Це можна зрозуміти навіть по зовнішньому вигляду флакона.

Все в Lacoste Touch of Pink чудово, тільки стійкість аромату храмає. Цей парфюм створений для тих, хто полюбляє поновлювати свій аромат декілька разів на день або взагалі змінювати його. Мабуть основна перевага в "легкості та свіжості" не сприяє "стійкості" аромату.

Два пшика зранку і через годинки дві вже ніхто не чує нотки аромату.

Через слабку стійкість - аромат зовсім не шлейфовий. Сидить близько до тіла. Тільки в пристрасному поцілунку або в гарячих обіймах можна насолоджуватися звучанням цього флакону, тому ідеально підійде на медовий місяць і пристрасні ночі.

***Моє бачення

*Виключно жіночий аромат

*Для юних та романтичних натур

*Цитрусово-квітковий

*Легкий та свіжий

*Чуттєвий, ніжний, романтичний

*Сидить близько до тіла

*Стійкість на декілька годин

Lacoste Touch of Pink - це чудовий букет, якій ніколи не зав'яне аби тільки стійкості додати, то було б просто ідеально!!!

Парфюм Lacoste Touch of Pink