Blondie_rs

Що придбала та що викинула цього сезону?

Що придбала та що викинула цього сезону?

Всім привіт! Що ж, дуже полюбляю робити сезонні колажі з продуктів; які придбала/мені подарували; а ще приємніше - бачити обʼєм того, що вдалось використати.

Цього сезону не скажу, що покупок стало більше чи менше. Більше отримувала в подарунок [бо ж День народження був у березні], щось - на тестування. А щось все таки придбала за власний кошт; і зазвичай це не були грандіозні покупки за виключенням 100мл флакону парфуму Billie Eilish: Eilish No.2. Були оновлення по одягу; по домашньому комфорту; тому трішки змістила приорітети; проте не забуваю про свої косметично-парфумерні хотілки. Навіть виконала один з пунктів бʼюті-плану, який публікувався на початку року в рамках челленджу клубу.

Тож, беріть собі кавусю чи чайок, бо запрошую вас до посиденьок, тобто списку продуктів; про кожен з яких трішки розповім.

І почнемо з того, що мені вдалось докінчити [та за чим буду сумувати]:

• Шампунь Pantene Aqua Light - колись його мала і вирішила з ностальгії повторити. Тепер, з натуральним волоссям, від здався мені трішки ніяким. Але аромат... просто мій улюблений! Можливо, слід спробувати з більш поживних серій; або ж цей засіб просто краще підходить на літо.
  • Сироватка з Ніацинамідом та Цинком від Revolution Skincare. Я купляла її колись давно на зміну The Ordinary. Вона була моєю улюбленою: не липнула, гарно поглиналась. Підсушувала прищики. Тепер хочу підшукати щось схоже, але без цинку в складі.
  • Патчі Gen Skin. Повна їх вартість - 45$, здається. Ну. Я просто не зрозуміла, що з ними не так. Звільнила баночку та перемістила туди частину крему для тіла; для більш зручного використання.
  • Гель для вмивання Revolution Skincare Jelly Cleanser. Я його купляла давніше і думала, що він по типу замінника гідрофільної. Але ні, це просто гарно очищуючий гель, який може бути 2 етапом очищення; або самостійним для ранкової рутини. Приємно пахне, повторила б, але я не фанат гелів. Пінки мені зручніші та більш практичні у використанні.
  • Carmex із лаймом та гранатом. Лайм закінчився несподівано після того, як я в трамваї загубила кришечку від кармексу з гранатом 😂 ой. це печальна трохи історія, але. Прийшлось закупляти одразу два бальзамчики, бо в мене їх завжди повинно бути два!
  • Помада BH Cosmetics у відтінку Evelyn. Я віддала її мамі, поки помада остаточно не засохла. Мама наче пару раз нею скористалась і все. Сушила, відчувалась на губах, таке собі.
  • Тінт-бальзам-помада від Colourpop Just a Tint у відтінку Always Right. Мій шалено улюблений засіб для губ! Я його врешті решт докінчила, тому що замовила схожий відтінок йому на заміну.
  • Мініатюра парфуму Avon Femme 10 мл. Прикольний аромат на кожен день, гарний по стійкості.
  • Гідрофільна олійка Fourth Ray Beauty (Colourpop). Дуже мені подобалась, колись візьму на повтор. Змиває навіть суперстійку помаду Maybelline Vinyl Ink; бо така ж класна гідрофілка від Skin1004 [яку теж закінчила] - її не розчиняла.
  • Консилер Makeup Revolution Conceal & Define. Напевне, мій любимчик за останній час. Не сушить, гарно перекриває.
  • Вийшли терміни у сироватках The Better Skin Co eye bright (від темних кіл під очима та тьмяності шкіри) та Dr. Ceuracle з прополісом. The Better Skin Co - повна вартість якої доволі висока, попалась мені в боксі. Я любила давати її на все обличчя. Вона круто помʼякшувала та розгладжувала рельєф шкіри, роблячи її якоюсь велюровою. Сироватка Dr. Ceuracle ніякого враження не справила.
  • Сироватка Face Republic Hydro Boost з гіалуронкою - така базова, зволожуюча штука. Не викликала "вау", але і "фу" теж не отримала.
  • Бальзамчик для волосся з кокосом від Dr. Sante. Мій улюблений, який я вже не раз повторюю. Моментально помʼякшує волосся і коштує копійки.
  • Плампер Maybelline з перцем чилі. Ух, ну воно таке пекуче, тож я його поставила поки під сумнів, чи взагалі буду користуватись.
  • Рідкі тіні Pastel 224. Дуже гарний оливковий відтінок із золотим відливом. Чудово підкреслює колір моїх очей та підходить для швидкого макіяжу "пальцем"; коли зранку нема ідей.
  • Двофазний кондиціонер Lakme. Даю його на корені, адже волосся по довжині чомусь навпаки наче підсушує. Поки ще тестую.
  • Флакон аромату Avon Luck. Така дитяча хотілка, памʼятаю як розглядала каталоги та хотіла цю золоту баночку з бантиком! Ну ось, все. Стоїть в шафі. Приємний, солодковато-шлейфовий аромат на осінь.
  • Прозора вуалева розсипна пудра Mary Kay. Колись у мене була мініатюра. Тепер поновила у повнорозмірі. Дуже невагома та має мікрочастинки з підсвіткою.
  • Carmex із гранатом. Як і лайм - найкращі мені для загоєння.
  • Пробник аромату Terre d'Hermes Eau Intense Veriver. Пустельно-земляний, але тестив його чоловік і сказав, що йому подобається кінцева нотка, як парфум розкривається в кінці дня.
  • Гідрофільна олійка Skinbar. Класний бюджетний продукт; гарно розчиняє макіяж, не залишає липкості чи жирності на шкірі та емульгує з водою.
  • Натуральний дезодорант Comex Green Tea. Нещодавно відкрила для себе цей бюджетний бренд. Приличний продукт не за всі гроші світу, щоправда, тримає півдня, дальше потрібно поновлювати.
  • Сироватка Cos De Baha із 5% азелаїнової. Вона надто мʼяка та базова для мене. Легко висвітлила мої червоні щоки; трошки не той процент взяла.
  • Олійка CHI - збираю ці маленькі баночки і все ще шукаю між ними різницю. Надіюсь, колись організую по ним допис. Гарно вирівнює кінчики.
  • Міст з шиммером від Victoria's Secret. Мій улюблений це Pure Seduction, але Love Spell здався мені дуже схожим, тож вирішила замовити його.
  • Помада-бальзам NudeStix. Розкішна формула, блиск; просто ідеальна. Стала улюбленою одразу.
  • Зволожуючий праймер Beauty Creation. Не знаю, для чого мені воно, бо під макіяж я завжди даю доглядові засоби, а не такі бази. Але, було на знижці і далі все як в тумані.
  • Флакон 100мл Billie Eilish: Eilish No.2! Ой, я офлаконила цей аромат раніше, чим думала. Приємна знижка, купончик - зірки зійшлись, і парфум в моїх обіймах 😻
  • Кривавий пілінг The Ordinary AНА ВНА. Хресна налякалась, чого воно її щіпає, а я сказала, що воно їй особливо користі не принесе. Тож, баночка була передана в мої руки. Наносила двічі на лоб та ніс. Ну, за два нанесення нічого не змінилось. Треба буде взятись за тестування після ігр з ретинолом.
  • Meditherapy: ензимна пудра, яка пахне лимончиками; але незручна у використанні [щось не мій формат, не можу призвичаїтись] та лазерний крем з вітаміном С. Надто він масний та важко поглинається. Його потрібно прям крапулічку та змішувати кремову та гелеву текстури (йде наче капсулками).
  • Шампунь для зміцнення та стимуляції росту волосся Mamash Niacinamide Therapy. Я й не думала, що через місяць зʼявиться така кількість антенок. Я вражена.
  • Мініатюрка гідрофільного бальзаму Heimish та сухого шампуню Got2b. Брала для дорожньої косметички. Heimish - не мій формат. Але на два дні мені вже все рівно, головне що не протече як гідрофілка це любила робити у валізі.
  • Поновлення гідрофілки від Skin1004. Базова, класно очищує, середній розхід.
  • Ампульна сироватка з центеллою Skin1004. Не переношу її; колись викликала підшкірники - і тепер те саме. Шкода, бо всі її хвалять, а у мене один випадок на мільйон 😹 Дивує; бо шкіра в мене не алергічна, не чутлива. Просто, індивідуальна реакція на комплекс інгредієнтів.
  • Girlwood: нарешті наше знайомство розпочалось із матової рідкої помади (єдине, аромат там неприємний), олівчика-гелю для брів та бальзаму для губ.
  • Спрей-антиперспірант Biotrade Odorex. Єдиний засіб, який мене зараз справді спасає. Дуже рада, що не побоялась з ним познайомитись. Брала мініатюру, дуже економний розхід.
  • Парфум Fantasy Community Perfumes Mango Milk Shake. Травʼянисто-шипучий аромат; доволі солодкий та шлейфовий. Мені подобається ось ця його апельсинова солодка водичка в початкових нотах та мʼякі квіти з травами в базі.
  • Сухий шампунь Batiste; саме беру для темного волосся, щоб не вибілювало природній колір. Батіст беру вперше, ще не пробувала.
  • Консилер Bourjois Always Fabulous. Колись його тестила в старому пакуванні і мені здався він доволі зволожуючим. Зараз користуюсь ним - ну такий непоганий варіант за свою ціну.

Ця підбірка моя улюблена. Вона вийшла в одній кольоровій гамі та дуже прикрашає допис 🥰

• Виконала пункт з бʼюті-плану, придбавши палетку від Pat McGrath quad Ethernal Eden. По якості не те, що я очікувала, але по знижці та для колекції нехай буде.
  • Крем для тіла Mamash Holiday in Miami. Він пішов на подарунок мамусі, але я собі теж його куплю з часом. Бо це ананасово-малиново-папайєвий коктейль, який неможливо нанюхатись. Крем чудово впитується, моментально помʼякшує шкіру та не відчувається важким.
  • Сироватка для сяйва та зволоження Mermade Glow Up. Вона дуже гарно поглинається та залишає на шкірі сяючі частинки.
  • Антисептик Bath&Body Works з ароматом солодкої лаванди та бальзам-помада в формі сердечка Fab Factory. Як то кажуть, маю оті всі Фенті, Ланкоме, Есті Лаудери, а полюбився мені китайський блиск 😂 так буває. Він дає дуже гарний глянцевий ефект та збільшує губи. Просто вау.
  • Крем та сироватка Hanskin Vitamin A Glow Retinol. Сироватка поглинається важче, чим моя привична Some By Mi; а крем доволі непоганий по текстурі.
  • Туш Lamel Oversize. Мені потрібна була бюджетна нормальна туш, і ця красуня себе оправдала. Я нею цілком задоволена. Легко промалювати, можна нашарувати; єдине що важкувато знімається міцеляркою. + в подарунок до покупки отримала олівчик для брів, але мене він, на жаль, рижить. Це 404 відтінок. Формула класна, але відтінок мені не підійшов.
  • Олійка для кутикули Dott.
  • Дифузер з ароматом лаванди та парфум Karl Lagerfeld Rome - відправились до мамусі в пакунок з подарунками, а собі до замовлення доклала олійку для душу Tesori. Аромат - просто неймовірний... Я й не очікувала від цього продукту чогось вау. Але він вартує кожної своєї гривні.
  • Запечений хайлайтер Princess Cut від I Heart Revolution. Гарне сяйво, прикольний формат. Давно його хотіла і вдало підвернувся мені на розпродажі 💞

Дякую, що читаєте та залишаєтесь зі мною!😊 Вже готую низку нових цікавеньких дописів! Зараз в дорозі, маю невеличку сімейну подорож. Звичайно, про все розповім згодом. Гарної пʼятниці та сонячних вихідних!🙏🏻