Ta_nyaaaaaaa

Масажна свічка «Кокос і мандарин»

Масажна свічка «Кокос і мандарин»
Масажна свічка «Кокос і мандарин»
Масажна свічка «Кокос і мандарин»

Привіт, красуне!

Моя любов до свічок безмежна, адже вони допомагають підняти настрій, створити атмосферу, наповнити новими емоціями та ароматами.

Цього разу я взяла свічечку українського бренду натуральної косметики - Pauline’s Candle (PAULINE’S Natural Cosmetics). З продуктом, як і загалом брендом, знайомлюся вперше.

Також розповім чому вибір впав саме на Паулінс 💖

Запрошую до перегляду атмосферного асмр-відео з розпаковкою і запалюванням свічки 😌

Масажна свічка «Кокос і мандарин»

Свічка була запакована картонну коробочку невеликого розміру. Виконана у бежевих кольорах.

Всередині, що дуже приємно - паперове вкладення, яке так ще не зустрічала в інших свічках. На ньому вся необхідна інформація про свічку: від складу до способу використання.

Отож безпосередньо у коробці мене очікувала металева «шайбочка» всередині зі свічкою. Весь дизайн мені подобається, він доволі мінімалістичний, приємний для ока.

У мене об’ємом 30 мл, що ідеально для ознайомлення та насолоди продуктом. Так можна знайти свій аромат та зрозуміти суть саме масажної свічки.

Також виробник представляє свічки об‘ємом 50 мл і ще більше - 100 мл.

Що хочу відмітити, у найбільшого об’єму дуже зручний носик у тарі, завдяки якому буде значно легше наносити розтанувшу суміш свічечки.

🌱 Дана свічка є органічною.

Створена на основі 🔅 соєвого воску, який є абсолютно безпечним для шкіри за рахунок низької температури плавлення. Саме соєві свічки горять повільніше і довше. Соєвий віск - біологічно і екологічно чистий продукт, який НЕ містить продуктів нафтопереробки.

🔅олія какао вирівнює тон і колір шкіри, глибоко пом’якшуючи та зволожуючи її. Також здатна очищувати пори, заспокоювати подразнення і запалення, так як має антибактеріальну, заспокійливу, регенеративну, антиоксидантну та інші дії

🔅 олія ши зволожує та живить шкіру, містить вітаміни А та Е

🔅 олія жожоба запускає процеси активної регенерації тканин, через що здатне розгладжувати шкіру, підтягувати її

🔅 кокосова олія загоює дрібні тріщини, підвищує пружність та еластичність, гарно зволожує і пом’якшує шкіру. Також захищає і від холоду, вітру, спеки

🔅олія виноградних кісточок має антибактеріальні властивості, заспокоює роздратування, має ранозагоювальні властивості, відновлює еластичність і пружність шкіри

🔅 олія авокадо глибоко проникає у шкіру, надаючи їй м’якість та шовковистість

🔅 олія мигдалю сприяє тому, що шкіра стає свіжою, шовковистою, пружною і еластичною, поліпшується її тонус і колір

🔅 аромаолія або парфумерна композиція для приємного аромату

Отож склад свічки максимально поживний, корисний для шкіри. Безумовно, він є безпечним, тому ідеально підходить для масажу.

Я, як палка прихильниця кокосу і цитрусових, не могла обрати інший аромат, ніж 🥥 Кокос і Мандарин 🍊

Свічечка пахне солодкими соковитими мандаринами, які закутує у теплі обійми ніжна вуаль кокосу. Це ідеальне поєднання!

Аромат звучить доволі ніжно і приємно, я б сказала натурально. Це аромат аромамасел, без хімії. Закриваю очі, а переді мною постають соковита м‘якоть зимових мандарин та ароматний хрусткий кокосовий горіх.

Свічка має два невисоких гноти. Однак один із них важко піддавався загорянню, принаймні під час першого горіння. Згодом таких проблем не виникало.

Що мені особливо подобається, так це те, що свічка дууууже рівно горить. Її полум‘я стрімко тягнеться догори, не схиляючись у різні боки.

Вміст доволі швидко тане, утворюючи акуратну продовгувату луночку.

Окремо хочу відмітити те, що при горінні металева шайбочка сильно не нагрівається, що є безперечним плюсом, так як максимально знижує ризик отримати опік.

Аромат при горінні свічки далеко у радіусі не поширюється, відчувається ближче до безпосередньо свічки. Однак він повністю огортає шкіру при нанесенні. Про це нижче.

Дочекавшись як суміш розтане, я накриваю свічку кришечкою, тобто змушую свічку згаснути. Після цього акуратно виливаю декілька крапель олійок на шкіру і масажую.

Дуже приємно, коли тіла торкаються теплі ароматні краплини різних масел.

На дотик це все доволі жирненьке, АЛЕ я була шокована наскільки швидко вбирається шкірою, не залишаючи плівки чи неприємних відчуттів.

Я полюбила наносити цю масажну олійку зі свічки на руки, особливо зону нігтів/кутикули. Вона відмінно справляється зі зволоженням шкіри. Навіть після повного поглинання шкіра виблискує від зволоження.

Після повного поглинання, суміш зі свічки не залишає слідів на одязі, білизні. А зволоження тіла доволі тривале.

Наприклад, наношу вранці і до вечора на шкірі немає натяку на сухість.

Це чудово рятує мої вічно сухі руки, лікті та ніжки.

Приємним бонусом є те, що ароматне комбо з кокосу і солодкого мандарину огортають тіло і ще довго залишаються на ньому 🤤

Якщо ви так само як і я любите створювати приємну душевну атмосферу навколо себе, а також відчути м‘якість шкіри після ароматного масажу, дуже раджу спробувати такі масажні свічки.

Також прикріплю інші аромати, які представляє бренд у своєму асортименті

Поділіться у коментарях своїм досвідом використання масажних свічок. З радістю почитаю 🤗