Кузя Ю-а

Гель для душу з олією опунції Najel

Гель для душу з олією опунції Najel

Поєднання мила Алеппо та олії опунції робить цей гель для душу ідеальним для сухої та дуже сухої шкіри.

По тактильним відчуттям це і дійсно не просто гель для душу, а суміш олійок! Таке рідке золото. Одразу кажу, тут не про аромат! Бо його немає, тут чистого вигляду - якісний догляд!

Опу́нція (Opuntia) — великий рід кактусів, який об'єднує приблизно 300 видів.

Олія опунції природним чином містить вітамін Е та незамінні масляні кислоти. Вітамін Е має антиоксидантні та протизапальні властивості, а незамінні масляні кислоти покращують еластичність та пружність шкіри.

Гель для душу з 20% олією опунції можна наносити на руки і навіть волосся. Оскільки мило Алеппо виробляється виключно з олії і не містить синтетичних добавок, воно дуже мало піниться. У жодному разі це не впливає на його очищувальну дію. Більше того, до нього не додаються ароматизатори, що робить його ідеальним рішенням для чутливої та реактивної шкіри.

Пляшка виготовлена з 100% переробленого пластику і на 100% придатна для вторинної переробки Цей гель, що очищає, стане вашим союзником для ніжної шкіри протягом усього дня.

Спосіб застосування: намочити шкіру, масажними рухами намилити до утворення піни. Потім ретельно змити водою.

Гель для душу з олією опунції Najel

В цьому безмежно крутому засобу немає ароматів. До прикладу, я відчуваю в ньому лише запах мила і жодних віддушок.

Це вагомий плюс для атопіків та аллергиків. Мій син аллергік, а донька атопік, і цей гпль можна ділити вже сходу на двох!

Після гелю - присутнє відчуття зволоження шкіри. Так, обовʼязково звісно поверх молочком пройтись. Але це лише в данному випадку - за бажанням, адже шкіра не відчуває дискомфорту. Відповідно, засіб дійсно мега якісний.

Щодо піноутворення, тут бренд надто скромний, крли пише, що він мало піниться. В мене в руках, на фото видно, як змінюється структура навіть без додавання води. А трошки води і він всеодно утворює піночку. Як для натурального засобу - абсолютно чудово!

Ну і пляшка з дозатором дуже зручна. Економний розхід і висока якість пакування. Плюс от ця золота красива етикетка, ще більше підкреслює значимість продукту.

Щиро рекомендую!