Sovka skincare | Sorbet scrub Love is…
Ефективний скраб з ароматом «тієї самої» жуйки з дитинства
Чи часто ви користуєтесь скрабами для тіла? Я намагаюся щонайменше 1 раз на тиждень робити скрабування всього тіла і 3 рази на тиждень скрабую "проблемні" зони для профілактики целюліту.
Сьогодні я розповім про цукровий скраб від популярного українського бренду Sovka Skincare з гарною, та такою знайомою всім, назвою Love is...
На скільки мені відомо, цукрові скраби підходять для чутливої та схильної до подразнень шкіри. Цукор має округлі краї та не завдає шкірі травм. Ще однією важливою перевагою є те, що цукор не сушить шкіру. Цукровий скраб просто чудовий варіант, коли ви бажаєте глибоко очистити і прибрати ороговілий шар шкіри без печіння, як інколи може статися, наприклад, з сольовим скрабом.
Основна інформація
Об'єм: 310 г
Бренд: Sovka skincare (Україна)
Призначення: зволоження, освітлення, очищення, пілінг
Тип шкіри: всі
Класифікація: натуральна косметика
Склад:
Sucrose, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (sweet Almond) Oil, Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Pentylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum, Colour, Xanthan Gum.
Пакування
Дизайн ну дуууже милий! Поєднання рожевого та жовтого завжди приводило мене в захват з дитинства)
Я могла б назвати упаковку чисто дівочою.
Сама баночка виготовлена із міцного, прозорого пластику.
Кришечка закривається щільно і при необхідності в транспортуванні ви з впевненістю можете взяти скраб із собою і не переживати, що він протече.
Відкручуємо кришку і бачимо додаткову кришечку-мембрану - надійність пакування на найвищому рівні).
Текстура та консистенція
Засіб має яскравий жовто-рожевий колір і особисто в мене відразу піднімається настрій і з'являється бажання його посмакувати, представляючи улюблену жуйку з дитинства🫣
Текстура цього скрабу приємна, ніжна, вʼязка. Завдяки своєму складу засіб не сухий. Наноситься добре, не сиплеться.
Частинки скрабу не дуже великі та не гострі.
Аромат
Готова відчувати його годинами) Пахне тими самими жуйками, за якими я малою бігала щодня у сусідній магазин та обожнювала їх більш за всі смаколики🤩Причому аромат не хімозний, а абсолютно той, який у жуйки. Отримую море задоволення в процесі скрабування.
Приємно, що запах не зникає після того, як виходжу з душу, а легесеньким шлейфом тримається на шкірі.
Мої враження
Після застосування, крім відмінного відлущування, я відчуваю гладкість і м'якість шкіри. Є відчуття того, що вона наситилася маслами і чудово почувається.
Якщо говорити про зовнішні ефекти, які були б добре помітні для ока – це однозначно те, що шкіра «відшліфована» і більш рівна.
Плюсів я відзначила для себе багато і хотіла б виділити їх:
- Аромат. Неймовірний, дуже приємний;
- Натуральний склад. Масла які входять до засобу класно працюють;
- Дизайн пакування яскравий, дуже милий і жіночний, одразу піднімає настрій, як і колір самого скрабу;
- Дієвість. Мені подобається те, як засіб справляється зі своїм прямим завданням. Він справді прибирає видимі лущення і глибоко очищає шкіру.
Велике дякую, за увагу!
Коментарі (0)