Beautiful land💞

Azzaro Wanted By Night парфумована вода

Нещодавно познайомилась з пробником чоловічів парфумів від Azzaro.

Пробник знаходиться у картонній карточці, всередині якої знаходиться флакон з пробником туалетної води. На зовнішній стороні картки центральна частина упаковки оформлена у вигляді оберту, що нагадує револьверний барабан, з шістьма круглими елементами та одним жовтим центральним елементом. На внутрішній стороні картки знаходиться невеликий виріз з кріпленням, у яке вставлений мініатюрний скляний флакон з пробником, та зображення флакона повного розміру парфуму.

Флакон пробника виготовлений з пластикового матеріалу з земляним кольором. Об'єм його складає 1,2 мл. Верхня частина флакона оснащена пластиковою насадкою розпилювачем, яка забезпечує рівномірне нанесення парфуму. На насадці є малий отвір, з якого виходить парфум під час натискання.

А тепер його піраміда:

Початкова нота: Кориця, Лаванда, Лимон, Мандарин
Нота серця: Кмин, Ладан, Фруктові ноти, Червоний кедр
Кінцева нота: Бензоїн, Білий кедр, Ваніль, Кипарис, Пачулі, Тютюн, Шкіра

Мої враження:

Ох, ну це аромат просто для дуже чоловічного чоловіка, такого лідера, начальника, директора, який тримає всіх у важких рукавицях. Шаг вправо, шаг вліво – розстріл. (Не дарма флакон у формі револьверного барабану). Він точно не літній, якщо не хочете когось вбити. Думаю, такий аромат більше підійде для чоловіків +35-40. Але це все індивідуально, можливо, і 20-річний хлопець хоче відчути себе брутальним мачо, тому не будемо йому заважати в цьому, хоча мені аромат сподобався, незважаючи на те, що він важкуватий.

Таким чином, цей аромат скоріше можна охарактеризувати як важкий, оскільки він має багато насичених та глибоких нот. Хоча цитрусові ноти намагаються утримати баланс легкості, але мені все одно цей аромат здається важкуватим та насиченим. Його точно запам'ятаєш.

Отже, це все дівчатка, дякую що читаєте мене, усіх обіймаю❤️