#myfavoritegelpolish
Мій найулюбленіший гель-лак та варіанти дизайнів виконані ним
Всім привіт! І знову в мене зʼявилось натхнення писати, тому я тут😊
Зʼявилось натхнення не тільки писати, а і зробити собі манікюр😅
Я вже десь місяць без покриття і сьогодні надумала зробити манікюрчик👏🏻
Чому я місяць без покриття? Тому що стикнулась з алергією на щось з засобів для нігтів. Покриття трималось не довго, шкіра навколо нігтя була червона, біля кутикули опухша і свербіла, знизу біля вільного краю нігтя шкіра взагалі почала лущитись, аж до ран і то так неприємно та боляче, що я вирішила походити трохи без покриття. Така реакція виникала кожного манікюру декілька місяців і я терпіла, тому що хотіла щоб нігті гарно виглядали, але все таки вирішила зробити перерву.
Плюс погортала стрічку тікток, почитала декілька дописів і зрозуміла, що все таки це алергія або на обезжирювач, або на праймер. Тому цього раз я замінила обезжирювач на мурашиний спирт, а ультрабонд взагалі не використовувала. Побачимо скільки проноситься покриття, але що вже радує, це те що нема ознак алергії, хоча раніше неприємні відчуття відразу виникали.
Роблячи манікюр, вирішила чому б не написати про свій улюблений гель лак😄
До речі, в мене вже зʼявилась нова ідея для допису 😅
#myfavoritegelpolish - моя вже 2 чи 3 бутилочка гель лаку
І так знайомтесь - гель-лак зі світловідбивним ефектом Molekula Flash Effect Collection №F03 💕
Саме цей гель-лак напевно єдиний, який я використовувала завжди до останньої краплинки. Має ніжний рожевий відтінок із світловідбивними частинками.
Сьогодні я його використала для френчу в поєднанні із камуфлюючою базою, також від NailsMolecula.
Вище фото сьогоднішнього манікюру і сам гель-лак☝🏻
На фото база у відтінку Nude Natural - ніжно-рожевий відтінок, ідеальний для френчу і модного зараз манікюру без манікюру.
Мої інші манікюри виконані цим гель-лаком
До речі саме цей відтінок №F03 найбільш ходовий і є улюбленцем багатьох✨
*на фото де дві руки з різними формами нігтів, то різні руки - одна моя, інша сестри😅
Ще один красивий відтінок
Також в мене є ще один відтінок цього гель-лаку, який мені подобається.
І це відтінок №F01 - сірий із світловідбиваючими частинками.
До речі, всі відтінки відповідають фото на сайті.
І ще один відтінок, який в мене є із цієї колекції - це №F11.
№F11 - темно-фіолетовий відтінок із світловідбиваючими частинками.
Декілька фото із різним освітленням вище☝🏻
Можливо в когось також є класні улюблені відтінки гель-лаків поділіться в коментарях або можете також поділитись, написавши допис з хештегом #myfavoritegelpolish💜
Коментарі (0)