Ірина 🦋

Крем для видалення волосся на обличчі з алое віра

Крем для видалення волосся на обличчі з алое віра

Скажу відразу, особисто я ніколи не використовувала цей крем, тому що на щастя у мене немає такої потреби 🧔‍♀️

Але цей крем і тільки його вже багато років використовує моя подруга 💁🏻‍♀️та її дочка 👧🏻 Зараз вони не в Україні, вони не мають можливості купити цей крем, тому вони попросили мене. Як ви бачите на фото, замовили вони із запасом 😜

Усередині м'який тюбик із зручним наконечником, як у деяких бальзамах для губ. Сам крем білого кольору має не дуже приємний аромат, такий же як і інші креми для депіляції волосся.

Спосіб застосування від виробника: Нанесіть крем на обличчя, не втирайте. Зачекайте 2,5 хвилини і протріть небажане волосся шпателем. Якщо водосся важко видалити, залиште крем на шкірі трохи довше, не перевищуйте 8 хвилин. Промити теплою водою, не використовуйте мило. Акуратно витріть обличчя без тертя.

Тепер рекомендації від моєї подруги, яка його використовує ❗️Краще не тримати більше 2,5 хвилин, якщо у вас чутлива шкіра, то краще спочатку перевірити і нанести наприклад на 1,5 хвилини. Так само якщо ви бачите, що після видалення крему волоски повністю не розчинилися, то краще не наносити відразу додаткову порцію крему повторно, тому що можна отримати опік у вигляді червоних плям на місцях застосування. При постійному використанні волоски починають рости повільніше і стають тоншими.

Я не знаю, чи можу рекомендувати цей крем, тому що сама я його не використовую, але тут вже особистий вибір кожного 🤷🏻‍♀️

Також в них є крем для депіляції тіла

Крем для видалення волосся на обличчі з алое віра
Крем для видалення волосся на обличчі з алое віра