Lykova_Irina

Мої улюблені пензлі для макіяжу

Мої улюблені пензлі для макіяжу

Маю у колекції як пензлі відомих брендів, так і зовсім бюджетні, а також мої старенькі китайські пензлі, якими я починала фарбуватися. І все це багатство буде сьогодні у дописі 😉

Не будемо довго говорити, а відразу перейдемо до огляду.

Hakuro H79 (№1)

Hakuro Professional - це польський виробник пензлів для макіяжу. Нажаль його вже немає у продажу, мабудь зняли з виробництва. Але я знайду аналогічний пензлик цього ж бренду.

Це мій найулюбленіший пензлик з усіх, який з'явився у моїй косметичці більше 10 років тому і досі як новенький. Ним можна і нанести тіні на все повіко, і профарбувати складку, і розтушувати. Завдяки своїй формі він максимально універсальний. А ще він м'якенький, натуральний і чудово виконує свою роботу.

Також можу рекомендувати ще два пензлика цього бренду - Н76 (№2) - пензлик-олівець, яким можна промалювати дрібні деталі та Н85 (№3) - пензлик для брів, яким також чудово виходить намалювати стрілочку тінями. Цими двома останнім часом користуюся досить рідко, але пензлики чудової якості.

Parisa P17 (№4)

По-суті, це не зовсім пензлик. Це, скоріше досить пружний спонж, який своєю формою нагадує олівець. Ним дуже легко і гарно, набагато легше, ніж звичайним пензлем, можна підтушувати стрілку, намальовану олівцем. І вийде дуже гарна, акуратна розтушована стрілка. Також хочу зауважити, що мені настільки сподовався цей пензлик, що я купила і другий таки самий.

Eveline E02 (№5)

Купувала у стаціонарному магазині косметики кілька місяців тому. Він також став моїм улюбленцем, яким користуюся майже кожного разу, коли роблю макіяж. Він схожий формою на Hakuro H79, але значно менший. Ним можна дуже легко і швидко промалювати зовнішній куточок ока, якісь дрібні деталі, а заодно і розтушувати. Також його дуже рекомендую.

Topface 14 (№6)

Користуюся трішки рідше, ніж іншими, але він чудовий, особливо для розтушовки стрілочки, або дрібних деталей.

Kashoki 404 (№7)

Ну ви вже зрозуміли, що плаский пухнастий пензлик - моя найулюбленіша форма для макіяжу очей. Він дуже схожий на Hakuro H79 та Eveline E02. Відрізняється лише розміром. Якщо Hakuro H79 - найбільший, то Kashoki 404 - середній, а Eveline E02 - маленький.

EcoTools (№8)

Купувала цей набір на американському сайті. Ці пензлики дуже зручно брати з собою в дорогу, бо по факту, у вас не 2 пензлика, а 4. На Мейкапі такий набір не знайшла, тому додаю посилання на схожий.

Пензлики м'якенькі, чудово справляються зі своєю задачею.

Також можу рекомендувати пензлик для розтушовки Sovart (№9), який я купляла у стаціонарному магазині. Цей бренд не представлений на Мейкапі, тому фото додаю, але посилання немає. Ворс синтетичний, дуже м'який, але пружний. Можна гарно розтушувати тіні.

Lash Brow Precision LB01 (№10)

Цей пензлик з'явився у мене нещодавно, але вже заслужив мою повагу. Він має м'який кориткий ворс,пензлик тоненький, тому пудійде як для брів, так і для очей. Ним можна намалювати і стрілочку, і зробити відтяжку кольору, і промалювати інші дрібні деталі.

Тут будуть і брендові оригінальні пензлі, а також замовлені з азійського сайту.

Почну зі свого відкриття останнього часу. Це пензлик від

1. MaXmaR MB-176

Просто чудодійний пензлик для хайлеруру. Він позиціонується як пензлик для пудр, рум'ян, бронзерів, скульпторів та хайлайтерів. І це дійсно так. Але я його використовую для хайлайтеру. Він маленький, пухнастий, м'якенький, дуже гарно наносить продукт. Дійсно став моїм улюбленцем та помічником у кожному макіяжі.

2. Пензлик ноунейм з далекої країни.

Дуже м'який, гарно набитий. Ним можна дуже тоненько нанести пудру, або м'яко розтушувати продукти між собою.

3. Аналоги Real Techniques також з тієї ж країни.

У мене є оригінальні пензлики RT і хочу сказати, що ці точно такі самі за якістю. Один з них, той, який більший, використовую для бронзеру або пудри. Той, що менший, або для пудри під очі, або для хайлайтеру, або для скульптору. М'які, гарно набиті, вони у мене вже багато років і все з ними чудово.

4. Цей пензлик теж ноунейм, як і два попередні. Довго він у мене лежав і я не розуміла куди його можна використати. Але, коли купила скульптор у стіку, цей пензлик, як виявилося, чудово його розтушовує. Ворс м'який, добре набитий і чудово підходить для кремовий текстур.

5. Beili

Це також представник азійської країни, але вже має своє ім'я, бо виробником є досить вібомий бренд. Використовую його для рум'ян. Він дуже м'який, ніжний. Позиціонувався як пензлик з натуральним ворсом. На дотик дуже схоже на це.

А тепер оригінальні пензлі RT, Які я замовляла з американського сайту.

6. Real Techniques RT-407

Просто чудовий пензлик, який дуже зручно брати з собою в дорогу, бо він з короткою ручкою та не займає багато місця. М'який, гарно набитий. Чудово підходить для сухих текстур. Я викоростовую кого для рум'ян або бронзеру.

7. Real Techniques RT-242

Цей пензлик досить не однозначний. По-перше він позиціонується як пензлик для консилеру. Але так його використовувати точно не вийде, бо ворс у нього дуже гнучкий, тож, розтушувати нормально кремовий продукт буде досить складною задачею. Але, завдяки своїй оригінальній формі копитця, я його використовую для нанесення пудри під очі, або ж для контурінгу обличчя (ним можна акуратно зашліфувати продукт у шкіру), або ж для того, щоб підчистити контурування.

8. Parisa P28

І закінчимо пензликом, який призначений для макіяжу очей, але я використовую його для контурингу носа. Хоч роблю я це, прямо скажемо не часто, але з цим пензликом все виходить за дві секунди з чудовим результатом.

Ось такі мої помічники, якими користуюся найчастіше. Звичайно що є багато інших пензликів, але вони у використанні час від часу, коли це потрібно. Дякую, що дочитали! Гарного усім дня!