Марина ✨

Чи дійсно потрібно очищати шкіру "до скрипу"?

Чи дійсно потрібно очищати шкіру "до скрипу"?

Якщо ви любите, щоб шкіра після очищення скрипіла від чистоти, то вам, можливо, цей продукт сподобається. Але я віддаю перевагу більш делікатному очищенню. Моя комбінована шкіра потребує ретельного догляду, але цей засіб виявився надто агресивним, навіть для тих, у кого шкіра блищить вже зранку.

Я використовувала пінку лише ввечері, як другий етап очищення. Вона містить гранули, які повинні добре очищати, але залишки макіяжу прибирає погано, тому я застосовувала її після міцелярної води.

Переваги: ✅ Немає яскравого запаху.

✅ Дуже економна у використанні. Маленької кількості вистачає на довго, і однієї упаковки мені вистачило на 1,5 року (з перервами).

Я помітила, що пінка сильно стягує шкіру, але не впливає на розширені пори. Хоча я не очікувала дива, оскільки розмір пор визначається генетикою, я все ж сподівалася на краще очищення пор.

І ще- важливо! ☝🏻 Якщо ви користуєтеся тоніком з кислотами, пінка може пересушувати шкіру і провокувати появу закритих комедонів. Це, ймовірно, через те, що шкіра стає надто сухою і схильною до кератозу

Цей засіб підходить для жирної шкіри, але рекомендую використовувати його 2-3 рази на тиждень. Після цього краще обирати зволожуючий тонер без ексфоліантів.

Слідкуйте за моїм профілем, де я розповідатиму про засоби, які краще підходять для комбінованої шкіри. Долучайтесь!🙂

Чи дійсно потрібно очищати шкіру "до скрипу"?
Чи дійсно потрібно очищати шкіру "до скрипу"?
Марина ✨
6
Підписники
0