Чи дійсно потрібно очищати шкіру "до скрипу"?
Пінка для вмивання від Mizon “Pore Refine Deep Cleansing Foam”
Якщо ви любите, щоб шкіра після очищення скрипіла від чистоти, то вам, можливо, цей продукт сподобається. Але я віддаю перевагу більш делікатному очищенню. Моя комбінована шкіра потребує ретельного догляду, але цей засіб виявився надто агресивним, навіть для тих, у кого шкіра блищить вже зранку.
Я використовувала пінку лише ввечері, як другий етап очищення. Вона містить гранули, які повинні добре очищати, але залишки макіяжу прибирає погано, тому я застосовувала її після міцелярної води.
Переваги: ✅ Немає яскравого запаху.
✅ Дуже економна у використанні. Маленької кількості вистачає на довго, і однієї упаковки мені вистачило на 1,5 року (з перервами).
Я помітила, що пінка сильно стягує шкіру, але не впливає на розширені пори. Хоча я не очікувала дива, оскільки розмір пор визначається генетикою, я все ж сподівалася на краще очищення пор.
І ще- важливо! ☝🏻 Якщо ви користуєтеся тоніком з кислотами, пінка може пересушувати шкіру і провокувати появу закритих комедонів. Це, ймовірно, через те, що шкіра стає надто сухою і схильною до кератозу
Цей засіб підходить для жирної шкіри, але рекомендую використовувати його 2-3 рази на тиждень. Після цього краще обирати зволожуючий тонер без ексфоліантів.
Слідкуйте за моїм профілем, де я розповідатиму про засоби, які краще підходять для комбінованої шкіри. Долучайтесь!🙂
Коментарі (0)