MST Flex PRO
Це інноваційний продукт, розроблений для забезпечення всебічної підтримки суглобів та зв'язок
Цей порошок призначений для спортсменів та активних людей, які зазнають регулярних фізичних навантажень. Flex PRO допомагає покращити рухливість суглобів, знизити дискомфорт та прискорити процес відновлення після інтенсивних тренувань чи пошкоджень. Виробник Німеччіна 🇩🇪
Я купувала цю добавку для чоловіка, але також іноді використовую і сама.
Склад 📋
Глюкозамін сульфат: Сприяє підтримці здоров'я суглобів.
Хондроїтин сульфат: Допомагає у відновленні та підтримці хрящової тканини.
Метилсульфонілметан (МСМ): Підтримує здоров'я суглобів і має протизапальні властивості.
Колаген: Важливий для підтримки еластичності та міцності сполучної тканини.
Вітаміни та мінерали: Підсилюють ефективність формули та сприяють загальному зміцненню здоров'я.
Особливості та переваги Flex PRO 👍
Повноцінна підтримка суглобів: Забезпечує комплексну підтримку здоров'я суглобів та зв'язок.
Зниження дискомфорту та болю: Допомагає зменшити болючі відчуття в суглобах.
Підвищення гнучкості та рухливості: Покращує еластичність та функціональність суглобів.
Прискорення відновлення: Сприяє швидкому відновленню після фізичних навантажень.
Зручність: Легко розчиняється у воді, забезпечуючи приємний смак.
Смак та зовнішній вигляд Раніше я брала упаковки на 420г, востаннє взяла велику 945г🫙 Усередині порошок білого кольору та мірна ложка 🥄. Потрібно розводити водою 💦. Виходить рідина білі-оранжевого кольору 🧡
У нас смак манго-маракуя 🥭. Є ще мохіто, апельсин 🍊 полуниця-ананас 🍓, чорна смородина 🫐
Як правильно приймати вітаміни для суглобів Flex PRO
Рекомендується змішувати одну мірну ложку (приблизно 11 г) із 200-250 мл води або іншого напою. Приймати один раз на день, бажано зранку або після тренування для максимальної ефективності.
Використання Для мене мінуси такого колагену, це його формат порошку 💨, треба змішувати з водою🚰, я часто вранці ⏰ поспішаю і в мене немає часу на це, в дорогу 🛣️ таку банку теж не дуже зручно брати. Часто я про нього просто забуваю 🙈 Для себе я віддаю перевагу їхньому рідкому жіночому колагену MST Fish Collagen Peptides Zero 🐠 або MST Collagen Peptides + Biotin Verisol 🐄 є пляшечки на 500мл та 1000мл, великої як раз вистачає на місяць, незнаю чому, але цей я не забуваю приймати.
Ще є MST Collagen for joints теж рідкий, але мені не подобається його смак зовсім 🤢
Також самий вдалий та зручний для застосування для мене колаген від Doppelherz, про нього разповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/36177/ теж рідкий але вже в окремих флакончиках 30шт по 25мл, 1 упаковка розрахована теж на місяць, і смак мені подобається трохи більше 😉
А чи приймаєте ви колаген?
Коментарі (0)