Lily♥️

ELMEX: МІЙ ДОГЛЯД ЗА ЧУТЛИВИМИ ЗУБАМИ

ELMEX: МІЙ  ДОГЛЯД ЗА ЧУТЛИВИМИ ЗУБАМИ
ELMEX: МІЙ  ДОГЛЯД ЗА ЧУТЛИВИМИ ЗУБАМИ

Дописів про догляд за ротовою порожниною в мене не так багато, проте як і кожна тут Make Up girl у мене є свої фаворити, зазвичай я надаю перевагу професійному догляду: серед зубних паст мені дуже подобається догляд від PresiDent, зубна нитка у мене Oral-B ( sensetive), зубна щітка електрична Oral-B. Останнім часом все частіше купую догляд від Elmex. Цей бренд мене повністю влаштовує: мої очікування і результат співпадають. Основне, що я маю за мету : це якомога довше забезпечити для себе відчуття "свіжості та чистоти" зубів.

Зараз у користуванні маю дві улюблені пасти Elmex Sensetive та ополіскувач з цієї ж серії та пасту Caries Protection, ополіскувачі змінюю періодично.

ЧИ Є РІЗНИЦЯ У ВИКОРИСТАННІ ЧИ ЛИШЕ ПРИЗНАЧЕННЮ? ОТОЖ РОЗБЕРЕМОСЯ)

Зелена серія розроблена для догляду за чутливими зубами, ополіскувач та зубна паста мають ідентичний аромат і смак. Якщо порівнювати оранжеву серію проти карієсу та зелену для чутливих, то в оранжевої, як на мене, смак дещо більш мʼятний та менш солодкий, мені більше подобається саме оранжева.

ELMEX: МІЙ  ДОГЛЯД ЗА ЧУТЛИВИМИ ЗУБАМИ
ELMEX: МІЙ  ДОГЛЯД ЗА ЧУТЛИВИМИ ЗУБАМИ

У пакуванні на зубній пасті є спеціальний отвір для розпломбування туби. Що дуже зручно.

Elmex Caries Protection – це паста з фтором, призначена для ремінералізації пошкоджених ділянок зубної емалі. Паста захищає від утворення карієсу навіть у тих місцях, куди не досягає зубна щітка.

Elmex Sensitive – для чутливих зубів, що досить сильно реагують на хололне/ гаряче. У мене є така проблема, тому маю пасти для чутливих зубів на постійній основі. Серія містить високоефективний амінофторид, який утворює захисний шар, щоб зупинити болючі подразники.

Тут також варто відмітити, що хоч і зубна паста для чутливих зубів, проте досить гарно та ретельно очищає зуби. Коефіцієнт абразивності (RDA) зубної пасти Elmex Sensitive whitening дорівнює 30, що дозволяє якісно й ефективно очищати зуби, при цьому не стираючи зубну емаль.

В комплексі звичайно для кращого результату добре використовувати ще плюс ополіскувач. Це підвищує результат.

Також хочу спробувати зубні щітки від Elmex: хто користувався, girls? Думаю варто спробувати.