LunarDemetria

#Ihatethisinmyroutine

#Ihatethisinmyroutine

Привіт!

Вирішила і я долучитися до челенджу від ДАРÍЯ КÓВАЧ ! Моя рутина, яку я не люблю, може місцями бути специфічною. Але це дійсно те, що роблю, бо треба. Тож що, поїхали?

🌙 Змивати креативний макіяж. Я не даремно взяла на обкладинку саме це фото. Бо це красиво, так. Але в процесі змивання – це частіше за все капець як брудно. Все змішується на обличчі, вакханалія кольорів ціла. І купа ватних дисків.

🌙 Прибирати кутикулу. Я роблю манікюр сама. Тому й кутикула – це моя морока. Яку я щиро ненавиджу, бо це інколи ювелірна робота. Я зазвичай над нею сиджу за день до манікюру, бо це години 2, не менше.

🌙 Вирівнювання нігтів топом. Знов же, манікюр сама собі. І якщо дизайн я кайфую робити, то рівняти – то процедура, що виносить мій перфекціоністський мозок.

🌙 Мити голову. Хтось здивований? Особливо терпіти не можу оці ситуації, коли наче все вимила, все чудово, а потім сухе волосся лягає не суцільним полотном, а окремими пасмами. Значить щось не вимила. Питання – що?

🌙 Будь-які маніпуляції з п’ятками. Я просто не люблю це відчуття.

🌙 Флосинг. Скільки себе пам'ятаю – скільки мені було боляче робити це за всіма правилами. До того ж у мене після брекетів стоять на задніх сторонах зубів ретейнери, це цілий квест з ними.

🌙 Гоління. Теж ніхто не здивується. Терпіти не можу вивертитися в усі сторони, а потім все одно помічати той пропущений волосок біля коліна.

🌙 Робити будь-які зачіски. У мене не тримається нічого. Взагалі. Мій максимум – хвіст (який поступово сповзає) та косичка на ніч (після якої хвильки рівно півгодини). На собі я не вмію майже нічого, хоч і намагалась навчитися. Ті рази, що мені робили зачіски – на мені була тонна лаку і фіксаторів, але цього вистачало дуже ненадовго.

🌙 Мити спонжики. Мені байдуже мити пензлики, але спонжі – відкладаю до останнього. А ще потім треба так стратегічно їх покласти на просушку, щоб собака не дісталася і не зжерла (у мене так мінус три спонжики)

🌙 Маски. У мене це якось хвилями. То обожнюю, то ненавиджу. Особливо – ті, які треба змивати, типу глиняних.

🌙 Носити блискучі текстури на губах. Я маю лише блиск та олійку-тінт, на цьому все. І в 99% випадків ви не побачите мене з ними, вони лише для фото. Я ненавиджу відчуття липкості та те, що до цього прилипає волосся. У випадку тінта я хоч можу використати його для пігменту. Блиск же у мене реально тільки для фото і виступів.

У мене вийшов чималий список, я аж здивувалася. Але як би я не бісилася від цих аспектів догляду, я роблю їх. А інколи, в моменти без ресурсу, саме виконання цих дій змушує себе похвалити та далі функціонувати. Тож все не так погано, як може здаватися.

Дякую за те, що прочитали♥

Діліться, співпадаємо?