Мій перший скраб для тіла

Мій перший скраб для тіла

Під час вагітності моя шкіра перестала задовольняти мене і я вирішила дати скрабу шанс.

Обрала я Himalayan Salt Scrub від Dead Sea Collection і не прогадала.

Забігаючи наперед скажу, що скраб просто чудовий і тепер це продукт назавжди поселиться в моїй ванній.

Мій перший скраб для тіла

Пакування 🎀

Скраб знаходиться в пластмасовій банці з кришкою. Коли відкриваєш скраб бачиш, що він надійно захищений мембраною, мені це імпонує, тому що коли відкриваєш продукт без додаткового захисту, у мене відчуття що ним вже хтось користувався. Об'єм 660 гр., як на мене, це дуже великий об'єм за таку бюджетну вартість.

Єдиний мінус пакування це те, що наклейки на банці від постійного контакту з вологою починають облазити, але для мене це не критично.

Текстура, аромат🌺

Скраб сольовий, тому часточки досить великі та грубі, власницям чутливої шкіри думаю краще придивитися до більш легкої текстури. За текстурою скраб маслянистий. Взагалі по моїм відчуттям в засобі дуже велика кількість масла і мені це подобається.

Продукт має приємний рожевий колір, у мене асоціюється з цукровою ватою та Барбі.

Запах трошки важкуватий, пахне чимось солодким, але до кінця не розумію чим саме. У мене асоціація з ваніллю та горіхом макадамія, але у дуже дешевому виконанні(у складі є олія жожоба можливо це вона дає такий запах) Цей продукт має чудові властивості, тому аромат я йому пробачаю, тим паче в холодну пору року я не проти чогось більш солодкого.

Склад, як на мене, досить гарний.

Використання та ефект💫

Використовувати треба обережно, якщо на тілі є ранки часточки солі можуть заходити в них та викликати неприємні відчуття. Я не можу назвати цей продукт делікатним, я маю не чутливу шкіру, але навіть у мене скраб викликав декілька разів подразнення (але воно швидко проходить).

І хоча я не можу сказати, що я прям кайфую від процесу, і те що це нагадує спа процедуру - результат вражає.

Шкіра після використання, м‘яка, гладенька і дуже зволожена за рахунок масел. Я використовую скраб раз на тиждень і стан моєї шкіри помітно покращився.

На холодну пору року цей скраб просто must have..

Загалом ставлю 5 з 5 для власниць не чутливої шкіри і тепер такий продукт як скраб назавжди поселяється на моїй полиці❤️