Kostenko_Nastya👩‍🦰

#ihatethisinmyroutine

#ihatethisinmyroutine

Привіт, красуні💋

Трошки з запізненням, але я теж вирішила долучитись до челенджу @ДАРÍЯ КÓВАЧ та розповісти що я роблю у догляді за собо, як то кажуть, з під палки.

Ну, що ж, поїхали!

Для мене це ад ще з дитинства. Коли була малечею, волосся було наче пух, постійно шалено плуталось, було довге. А гребінці на той час були або металеві "масажки", або пластикові плоскі. І для мами мене розчисати був ще той квест.

Наразі цей квест у мене. Моє тонке, сухе волосся дуже важко розчісати. І бувають дні, що я дома його не розчісую, а просто кручу у дульку і так ходжу цілий день.

Просто НЕНАВИДЖУ коли хтось торкається мого волосся! Тому я рідко буваю у перукарні. Фарбуюсь сама, кінчики підстригаю сама.

Окрім того, що треба дочекатись коли він висохне, він у мене ну дууууже полюбляє відлущуватись на наступний день. Пів року тому купила собі лампу, гель-лаки і зараз роблю покриття собі сама і проблем з цим не знаю.

Не подобається мені це діло. Я відчуваю свою шкіру з макіяжем наче у масці. До того ж, щоб він виглядав гарно, протягом дня його потрібно постійно освіжати та поправляти.

Ходиш з ним наче квочка, ні сісти, ні лягти. Влітку з ним жарко, зимою, коли в хаті зимно, теж особо не находишся.

Люблю бальзами для губ, блиски, матові помади. Але звичайні мені не подобаються. Як і відчуття, так і як виглядають з ними губи, навіть коли колір ідеально підібраний.

Як тільки прокинусь, одразу хочеться зібрати волосся. Воно мені постійно заважає, з ним жарко, воно лізе туди, куди йому не потрібно...

У мене поганий зір, і вже 13 років я ношу контактні лінзи. От знімати їх легко, а от швидко і спокійно вдіти за весь цей час я так і не навчилась.

От так бісить коли ти вже пів години з тим спонжем стоїш, як дурепа, над раковиною і ніяк не змиєш тут кляту маску... За цієї причини я можу її тупо викинути, навіть якщо така маска буде мати божествений ефект!

Мабудь, дівчина, яка голить ноги без подразнень та може тиждень хизуватись відсутністю відростання волосся - інопланетянка. Завжди використовувала дорогі бритви, піну, крема після гоління, але подразнення - постійний супутник. До того ж, я маю "повишену лахматость", і вже на наступний день вилазять кущі. Вже так років 5 роблю собі сама воскову епіляцію і забула про бритву, як про страшний сон.

Ось такий у мене список, мої красуні...