Beautiful land💞

Маска-скраб для обличчя "Pink Raspberry"

Маска-скраб для обличчя "Pink Raspberry"

Привітики красуні, хочу познайомити вас з маскою скраб для облича від Beauty Derm.

Упакування масочки — пакет-саше об'ємом 10 г. Вона має спеціальний невеликий отвір "зріз", який дозволяє легко відкрити масочку як ножицями, так і руками. Також має європідвіс, що дозволяє вішати маску на гачок.

Дизайн продукту має сучасний і привабливий стиль. Кольорова гама — рожевий і білий. Має зображення малини, які виконані в насичених рожевих тонах.

Склад

Aqua (Water), Glycerin, Pentylene Glycol, Glycol Distearate, Propylene Glycol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Carbomer, Hyaluronic Acid, Rubus Idaeus (Raspberry) Leaf Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Centella Asiatica Flower Extract, Panthenol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hydroxide, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

В цілому, склад виглядає хорошим та безпечним для більшості людей, але знаємо, що індивідуальна реакція може відрізнятися.

Спосіб застосування

Наношу маску-скраб на підготовлене, вже очищене обличчя. Виробник рекомендує масажними рухами масажувати шкіру і витримати маску приблизно 10-15 хвилин. Мені вистачає одного такого пакетика на тиждень, тобто на 2 рази.

Консистенція у масочки гелеподібна, густа, зі скрабуючими частинками, яка добре тримається на шкірі, не стікаючи.

Щодо ефекту від масочки, то вона ніжно і делікатно скрабує шкіру, хоча скрабуючі частинки, як на мене, здаються занадто великими, але вони не травмують шкіру і дуже приємні на дотик. Навіть здалося, що вони мало скрабували, бо іноді від звичайного скрабу більше відчуваєш ефект, ніби від щітки.

Сама маска легко наноситься на шкіру, не стікає.

Щодо аромату, він дуже класний, відчувається малина - асоціація відразу малиновий чай та джем. Відразу після відкриття почувалася приємна та смачна віддушка, аж слинки потекли🤤.

Шкіра після масочки шовковиста, свіжа та зволожена. Можна використовувати масочку як дуже делікатний скраб та живильну маску.

Отже, мені вона сподобалась, і в майбутньому ще можна повторити її.

Дякую, красуні, за увагу💖.