Інна ✨

#summerwithmakeupclub

#summerwithmakeupclub

Для мене літо- це завжди засмага, багато часу, проведеного разом с друзями, кіно на траві, спільні поїздки та яскраві кольори. Тому ось мої 5 кроків, які наближають до літа:

1) Поповнюю свою косметичку яскравими продуктами для макіяжу - кольоровими підводками та олівцями для очей. Бо мені літом завжди хочеться цікавих яскравих макіяжів, кольорових стрілок. В цьому році мене захватили кольорові туші - я, нарешті, перестала чекати особої нагоди, щоб ними користуватись. Кольорові вії чудово можно носити кожен день! Тому на фото моя невелика колекція кольорових тушей для вій, які задають літний настрій. Дуже подобаються Hean Color Mascara і Colour Intense Be Bold. Це моя любов 💚

2) Слідкую, щоб завжди з собою у сумочці були матуючі серветки. Я користуюсь ними весь рік, але в літку вони просто незамінні для моєї комбінованої шкіри, щоб підправляти макіяж. Вже давно зі мною незамінні Mary Kay Beauty Blotters Oil-Absorbing Tissues

3) Влітку я не користуюсь тоном, переходжу на пудру. Моя улюблена - це Enough Collagen Hydro Moisture Two Way Cake. Вона гарно виглядає на обличчі, матує та не обтяжує шкіру.

4) Для тіла - обов'язково гарний зволожуючий засіб, якій буде приємно використовувати після засмаги і якій не буде обтяжувати шкіру. Тут для мене, однозначно, найкращий гель з алое від Benton.

5) Також, для безпечної засмаги я обов'язково користуюсь SPF. Люблю засоби в спреї від Garnier, ніколи мене не підводять! Навіть з дитячої лінійки мені більше подобається, бо він взагалі не липкий.