red_dragon

#summerwithmakeupclub

#summerwithmakeupclub

1 крок: Зволоження шкіри 🧴

Наша шкіра, як ніколи потребує зволоження саме в цей період - літо.
Для її зволоження я використовую гель алоє на постійній основі. Роблю з ним масаж для тіла, а також наношу на обличчя після пілінгу та після зняття макіяжу. Ефект не змушує довго чекати, шкіра стає пружною та доглянутою, а також зникають почервоніння. Універсальність цього засобу та великий об'єм дозволив стати цьому засобу #1 на моїй поличці. Спробувала багато фірм, але перевагу надаю Eyenlip та Holika Holika, так як немає липкого шару на обличчі після нанесення.

2 крок: BB крем 🌝

Я просто обожнюю легкі та невагомі ВВ креми. Влітку їх майже непомітно, немає ефекту плівки на обличчі. Мій улюблений засіб - BB cream від бренду Holika Holika. Не забиває пори, має дуже приємну текстуру, відмінно перекриває почервоніння та інші недоліки та немає сухості шкіри після зняття макіяжу.

3 крок: насичення вітамінами 🍎

Влітку дуже багато корисних фруктів та овочів багатих усіма групами вітамінів для нашого організму. В цю пору я споживаю якнайбільше свіжих салатів та фруктових нарізок, проводжу більше часу на свіжому повітрі та збільшую час прогулянок.

4 крок: SPF 🌞

Як володарка світлої шкіри віддаю перевагу захисту від сонця SPF 50+, це внесок у здоров'я та красу шкіри. Я використовую SPF від Farmstay. Ефект зволоження та відсутність липкого шару робить цей засіб моїм улюбленим на цю пору року. Головне правильно підібрати сонцезахист під свої потреби та вподобання.

5 крок: Термозахист для волосся 💛

Густі та розкішні пасма - це мрія кожної красуні. Щоб волосся не було сухим та тьмяним, я використовую термозахист для волосся. Це дає змогу моєму волоссю мати природній блиск, здоровий вигляд та як бонус: його простіше привести до ладу. Мій улюблений від фірми Soika, має приємний аромат та немає ефекту брудного волосся після використання засобу.