Чистикова Дарья

Пробники помади Pudra Cosmetics – набір #1

Пробники помади Pudra Cosmetics – набір #1

Нарешті добралась до пробничків помад 💄, котрі отримала у подарунок до замовлення продукції Pudra Cosmetics. Спробувала їх в ділі і готова поділитись враженнями😉

Пробники помади Pudra Cosmetics – набір #1
Пробники помади Pudra Cosmetics – набір #1
Пробники помади Pudra Cosmetics – набір #1
Пробники помади Pudra Cosmetics – набір #1

Пробнички представлені у такому стильному конвертику, в якому трохи філософії по відкриттю, чотири відтінки помади та пензлик. Відривна частина надійно приклеєна, на ній і відображена вся інформація стосовно виробника. Срок придатності такого сету пробників, як і помад виробника взагалом, 2 роки.

Приємно що в наборі є пензлик. Він коротенький, але зручний, приємний до губ, не царапає і не лоскочить, ворсинки з нього поки що на місці, тримаються міцно.

Текстура помад неймовірно ніжна і м'яка, легко набирається пензлем. Після нанесення губи стають м'якими і гладкими. Фініш — сатиновий з гарними переливами, ним можна захоплюватися годинами.

Стійкість цих помад не погана, враховуючи що ця серія не з супер стійких, вона стабільно та точно протриматися до перекусу чи кави близько 3 годин. При повнорозмірному форматі помади поновити після таких кофе-брейків буде не проблемою.

Сама помада ніяк не підкреслює недоліки на губах, не сушить їх, а навпаки, забезпечує їх зволоженість і комфорт протягом усього дня. Важливо також, що попередньої підготовки вона не потребує.

Вигляд помади на губах просто чарівний. Сатиновий фініш надає їм яскравий і привабливий вигляд, але при цьому виглядає природно та дуже елегантно. Колір та пігмент розподіляється рівномірно, у результаті виглядає дуже достойно.

Для себе я обрала набір #1 в якому представлені кольори 03, 16, 17 та 18. Пропоную розглянути їх більш детально:

Цей відтінок можна описати як ніжний пісочний беж з легким відтінком рожевого. Як виявилося, він неймовірно виразний та гарний на губах. Колір м'який та природний, і при цьому досить насичений. Його теплий підтон з невеликим відтінком рожевого додає обличчю свіжості та природності. Вважаю його універсальним. Він чудово пасуватиме як до легких повсякденних образів, так і до вечірнього макіяжу.

Berry Cream — це чудове поєднання бузкового та сливового відтінків. Бузкові нотки додають свіжості та ніжності, а сливові – загадковості та глибини. Це ідеальний варіант якщо треба привернути до себе увагу.

Це виразний та стильний відтінок червоного, що не залишить байдужою жодну. Цей колір про почуття впевненості та сексуальності, про шарм і привабливість. Як кажуть "червоні губи завжди в тренді" 🥰 цей відтінок точно підкреслить сміливість та відвертість і допоможе відчувати себе справжньою королевою, незалежно від обставин.

А цей дуже ніжний і романтичний відтінок рожевого, такий жіночій та свіжий. Він буде слушним вибором, якщо треба додати образу легкість, елегантність та романтичність.

Загалом, ці помади Pudra Cosmetics з сатиновим фінішем — це справжня знахідка для мене. Вони поєднують в собі чудову текстуру, непогану стійкість, зручність та вигляд на губах. Я задоволена і з нетерпінням випробовую інші відтінки цієї серії👌

Дякую за увагу ❤️