Кузя Ю-а

Poetry Home Opulence Rouge

Poetry Home Opulence Rouge

POETRY HOME — ЦЕ ТВОРЧИЙ ПРОСТІР, КУДИ ПОТРАПЛЯЮТЬ ТІЛЬКИ СПРАВЖНІ ЦІНИТЕЛІ СКЛАДНИХ ПАРФУМЕРНИХ КОМПОЗИЦІЙ.

Poetry - це догляд обрамлений Селективними, нішевими ароматами. Poetry - це авторські композиції, які створюють за канонами художнього твору. Мова кохання - написана ароматами.

Отримавши у власність - неймовірний витвір мистецтва у вигляді набору по догляду за тілом, я просто вважаю за потрібне поділитись враженнями. У мене дует гелю для душу та лосьону для тіла та рук в легендарному ароматі бренду OPULENCE ROUGE.

Аромат захоплює неперевершеним поєднанням ванілі, сірої амбри, мускусу, бергамоту, ванілі. В якості аромату використано натуральну парфумовану олію!

Піраміда аромату наступна:

Верхні ноти: мирра, бергамот, мандарин

Серце: мадагаскарська ваніль, пачулі

Базові ноти: амбра, білий мускус, боби тонка

Аромат по відчуттям тягучий, глибокий, соковитий та максимально інтелектуальний. Шлейф, який хочеться носити і у вигляді парфумів. Адже аромат не схожий на інші. Це і про солодкі ранки і про вечори під світлом софітів. При кожному використанні відчуваю себе королевою. Це той догляд, коли час для себе в кайф.

Окрім аромату, гель для душу не створює відчуття сухості і протягом всього дня підтримує оптимальний рівень зволоженості.

Він ніжний, гарно піниться та зволожує шкіру, м’яко й делікатно очищує шкіру. Одне задоволення.

Poetry Home Opulence Rouge

А завершальною нотою є лосьон для тіла з цим же фантастичним ароматом.

Парфумований лосьйон для Opulence Rouge живить та зволожує шкіру, залишаючи тонкий аромат вишуканих парфумів. Аромат тривалий, що мені дуже імпонує, адже він настільки благородний, що вже вкотре я чую від близького оточення, маленькі компліменти за нього. Тому тепер поглядаю і на парфуми з цим ароматом.

За текстурою - крем легкий, швидко поглинається не залишаючи липкого слою, чим ідеальний навіть у спеку.

Звичний догляд як насолода. Не рутина, а заспокійливе розслаблення. Його вишукане східно-квіткове звучання з солодкими і пудровими акордами заворожує, залишаючи на тілі чарівний флер. В основі його формули - масло ши та олія арганії. Засіб насичує вологою, запобігає її втраті, повертаючи епідермісу м'якість, гладкість і шовковистість.

Взагалі бренд дійсно достойний. Згідна, це далеко не масс сегмент, і доступний далеко не кожному. Але, якщо ж все ж таки, ви оберете його для себе - він точно зачепить всі струнки вашої душі. Ідеально все. Навіть пакування. Новою поштою приїжджає замовлення в індивідуальному пакуванні, що нагадує величезний роман про кохання. Напевно на їх складах, де зберігається пакування - приміщення нагадує бібліотеку. Дуже ідейно.

Самі ж баночки - лаконічно чорні та з сексуальним тисненням золотом. Це дуже красиво. І собі, і на подарунок.

Щодо дозатора, то він гарно видає норму чим додає економності в розході. (Без нього я б напевно його одразу б весь на себе нанесла))) Не можу собі відмовити в насолоді 😂