OKazkova

Якби пішов дощ із морозива…

Якби пішов дощ із морозива…

Обожнюю аромат дощу, а ще обожнюю парфумовані лосьйони для тіла від Mermade. Тож не дивно, що черговим моїм придбанням став Парфумований лосьйон для тіла Feel The Rain. Спойлер: мені він дощем не пахне😄 Але все по порядку.

Пакування. Лосьйон міститься у гарненькій пляшечці об’ємом 100 або 200 мл. Цього разу взяла одразу 200мл, бо ж так вигідніше😏 Мила рожева кришечка фліп-топ надійно захищає лосьйон від протікання. На зворотній стороні пляшечки вказана вся необхідна інформація: опис, спосіб застосування, дата виготовлення та склад.

Склад лосьйону збагачений маслами ши, авокадо та мангових кісточок. І не містить мінеральної олії, продуктів нафтопереробки, парабенів та штучних барвників.

Консистенція. Лосьон однорідний, помірно рідкий (як зазвичай більшість лосьйонів). Легко розподіляється по шкірі та швидко вбирається. Не липкий, не жирний, дуже комфортний.

Аромат. На сторінці товару на MAKEUP вказано, що тип аромату свіжий, але для мене він більш солодкий, ніж свіжий. На сайті виробника про аромат написано так: “Верхня нота парфумованого лосьйона для тіла Feel The Rain прозвучить солодким мандарином і ніжним рожевим перцем. Серце розкриється екзотичним іланг-ілангом і пряним франжипаном. Спокуслива ваніль і прохолодне морозиво утворять невагомий шлейф”.

Я з цим лосьйоном уявляю ванільне морозиво з мандариновим джемом😋 Всі інші нотки доповнюють та підкреслюють цей приємний солодкий аромат. Він насичений, а ще стійкий - якщо щедро нанести, то зберігається на шкірі до 4-5 годин.

Використовую його або зранку після душу, або для зволоження шкіри рук протягом дня. А ввечері віддаю перевагу більш спокійним пахощам, наприклад, Countrycation (ось відгук https://club.makeup.com.ua/post/38601/).

Враження.

✨ Лосьйон надовго огортає звабливим ароматом

✨ Хоч аромати Countrycation та Night In Paris подобаються мені більше, та для різноманіття я залюбки чергую їх з Feel The Rain

✨ Як і всі лосьйони від Mermade, він якісно зволожує шкіру, робить її доглянутою та приємною на дотик

✨ Чарівна пляшечка дуже гарно виглядає на поличці

Дякую за увагу❤️