Чистикова Дарья

Парфумований лосьйон для тіла з емолентами та олією жожоба "Mystic Vibe" ●Dott●

Парфумований лосьйон для тіла з емолентами та олією жожоба "Mystic Vibe" ●Dott●
Парфумований лосьйон для тіла з емолентами та олією жожоба "Mystic Vibe" ●Dott●

Продовжую своє знайомство з брендом Dott і сьогодні на огляді парфумований лосьон для тіла з емолентами та олією жожоба "Mystic Vibe".

Засіб представлений у вигляді прозорого флакончика з міцного пластику та металевою кришечкою, що відкручується. У мене об'єм 100мл, він позіціонується як sport size, його досить зручно взяти з собою, але є і більші об'єми для домашнього використання. Жодної додаткової слюди чи коробочки не було.

Дизайн наліпки у чорних тонах у витонченому стилі бренду. На звороті вся додаткова інформація про виробника, склад, спосіб застосування та умови зберігання. Правда наліпка за тиждень користування почала відходити по краям, але це не критично.

Лосьон має досить незвичний, як для засобів для тіла, колір — він кремово-сірий або по сучасному "колір мокрого асфальту" чи "колір меча в камені".

Консистенція легка та невагома, приємно та легко розподіляється по шкірі. Продукт універсальний, може застосовуватися як і для тіла, так і для рук.

Охарактеризую його так: цікавий, нетривіальний та розкішний. Аромат солодко-димний, має багатогранність і складність, його ноти захоплюють і зваблюють з перших хвилин.

Він одразу розкривається виразною сумішшю прянощів і ароматних трав. Тут я чітко відчуваю спеції, вони наче дають глибину та серьозність аромату.

Складно описати цю суміш трав, судячи з опису виробника це, напевно, листя та квіти табака і боби тонкая. Відчувається дуже яскраво та загадково.

Далі аромат розкривається розкішним букетом ароматних квітів і завершується акордом сухих фруктів.

Цей лосьон для тіла має багатий склад, який включає зволожуючі і заспокійливі інгредієнти. Зупинюсь детальніше, як я зрозуміла по дописам та відгукам дівчат допитливих стає все більше і більше 😉

1. Aqua (вода): Базовий компонент, розчинник і розплавлювач для інших інгредієнтів.

2. Coco-Caprylate/Caprate: Натуральний емолент, отриманий з кокосової олії. Забезпечує м'якість і гладкість шкіри.

3. Caprylic/Capric Triglycerides: Емолент, отриманий з кокосової олії. Зволожує і живить шкіру.

4. Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil: Олія жожоба, яка зволожує, живить і пом'якшує шкіру.

5. Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract: Екстракт ромашки, має протизапальні та заспокійливі властивості для шкіри.

6. Glycerin: Відомий як гліцерин, зволожує шкіру, допомагає зберегти вологу.

7. Myristyl Myristate: Емолент, який забезпечує м'якість і гладкість шкіри.

8. Glyceryl Glucoside: Зволожує і захищає шкіру.

9. C12-15 Alkyl Benzoate: Емолент, який надає шкірі гладкість та м'якість.

10. Centella Asiatica Extract: Екстракт азіатської кільчастої, який може мати протизапальні та заспокійливі властивості.

11. Trehalose, Serine, Sodium PCA, Inulin, Algin: Вологозберігаючі інгредієнти, які допомагають зберігати вологу в шкірі.

12. Sodium Hyaluronate: Форма гіалуронової кислоти, яка зволожує та зберігає вологу в шкірі.

13. Pullulan: Натуральний полісахарид, який може мати властивості затягування та підтягування шкіри.

14. Panthenol: Про-вітамін В5, який зволожує та заспокоює шкіру.

15. Xanthan Gum: Натуральний загущувач, який додає консистенції крему.

16. Tocopheryl Acetate: Форма вітаміну Е, антиоксидант, який захищає шкіру від пошкоджень від вільних радикалів.

17. Citric Acid: Регулює рівень pH продукту.

18. Charcoal Powder: Порошок вугілля, який може допомагати в очищенні та відновленні шкіри.

19. Parfum: Аромат.

20. Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid: Природні консерванти, які допомагають зберігати продукт.

Mystic Vibe залишив у мене приємні враження. Після його використання шкіра стала помітно м'якшою і зволоженою. Мені подобається, що він швидко вбирається, не залишаючи жирної або липкої плівки. Екстракт ромашки допомагає заспокоїти шкіру. Після використання шкіра гладенька та м'яка.

Аромат дуже витончений, надає додаткове естетичне задоволення, він приємний і не надто насичений. Також особливе враження залишив незвичайний цементний колір крему, який вибивається серед традиційних відтінків у світі косметики. Досить креативно, це відображає нестандартний підхід виробника. Колір ніяк не фарбує шкіру і крем повністю вбирається майже моментально. Стійкість аромату на шкірі протягом кількох годин.

З мінусів можу відмітити лише пакування, лосьйон незручно діставати коли засіб закінчується. Хоча якщо взяти одразу великий об'єм з дозатором проблема вирішиться сама собою.

Підсумовуючи можу сказати що я задоволена результатом використання повністю, не лише візуально на шкірі, а й естетично. Точно раджу спробувати цю розкіш у флаконі, я і сама повернусь до нього знов, але маю намір спробати інші аромати лосьонів заради цікавості.

Дякую за увагу ❤️