Євгенія 👩

Ніжні ласощі для шкіри)

Ніжні ласощі для шкіри)
Ніжні ласощі для шкіри)
Ніжні ласощі для шкіри)
Ніжні ласощі для шкіри)

Всім привіт✌️

Нещодавно мій мозок розблокував у спогадах пісню з реклами: "Johnson’s Baby для маляток, не щипає очиняток, Джонсос Бееейбііі"🤣. Щось я так довго наспівувала цю пісню, що пішла подивитися що ж у цього Johnson’s є цікавенького і знайшла його - живильний лосьйон для тіла з олією мигдалю й маслом ши, то була любов с першого погляду).

Розповідаю більш докладніше👇

Упаковка лаконічна - пластиковий, фігурний флакончик. Наклейка виглядає дуже апетитно).

Кришка фліп-топ, флакон закриває міцно, сама по собі не розкривається.

Дозатор у вигляді вузького отвору не тече і не забивається, але постійно "плюється" і завжди виділяє занадто багато засобу.

Об'єм: 400 мл, витрата економічна.

Звичайно, що цей Johnson’s має далеко не ідеальний склад, тому для маляток не підійде). Проте, в ньому є всі активні компоненти, які зазначив виробник:

  • Butyrospermum Parkii Butter (масло ши): Багате жирними кислотами та вітамінами, масло ши зволожує, живить та пом'якшує шкіру.
  • Prunus Amygdalus Dulcis Oil олія солодкого мигдалю): Легка олія, яка добре вбирається в шкіру і допомагає зберігати вологу, роблячи її м'якою і гладенькою.
  • Argania Spinosa Kernel Oil (масло аргани): Це масло має високу концентрацію жирних кислот і вітамінів, які живлять та зволожують шкіру.
  • Консистенція кремова, дуже легка, повітряна. На дотик приємна, м'яка, гладка і зовсім не жирна.
  • Аромат смачнючий , але при цьому, в міру насичений не душить. Він теплий, солодкувато-горіховий, я в ньому чітко відчуваю запах солодкого мигдалю та ніжну, східну нотку арганової олії. Аромат легким шлейфом лежить на шкірі, не викликаючи жодних неприємних відчуттів).

Він м'яко і приємно ковзає по шкірі, рівномірно розподіляється.

Вбирається протягом 1-2 хвилин і це один з його основних плюсів. За кілька хвилин не залишається і натяку на те, що я користувалася кремом). Ніякої жирної плівки та липкості, 100-% вбирання.

Бачила в деяких відгуках пишуть, що лосьйон скочується. У мене він не скочується на тілі, іноді може трішки скататися на долоньках, але це тому що я часто тру їх одна об одну)

В цілому, лосьйон дуже комфортний та невагомий у використанні).

Моя шкіра: суха, бувають лущення та є огрубілі ділянки шкіри.

  • Дає цілком гарне зволоження, добре утримує вологу.
  • Пом'якшує, робить шкіру більш гладкою та пружною.
  • Не залишає липкості та жирної плівки, абсолютно комфортний.
  • Ніжний, теплий та дуже приємний аромат.
  • Не викликав жодних алергічних реакцій.

Мені дуже сподобався цей лосьйон, справді класний і не за всі гроші світу). Однозначно купуватиму повторно, хочу спробувати з іншими ароматами🤭

Дякую за увагу💕