alena.rosee

Дует для краси від ZEST

Дует для краси від ZEST

Всім привіт! 💕

Сьогодні мій допис про дієвий бьюті-дует  для зовнішньої краси, але працює зсередини.

Думаю цей допис буде корисним для Вас у виборі харчових добавок для краси шкіри та волосся , розповідаю просто і без "води" про те як працюють активні інгредієнти в даних вітамінах 💙

З брендом ZEST, який спеціалізується на якісних вітамінах та добавках , я дізналась десь в 2020-2021 році від батьків. У самий розпал пандемії відомого вірусу, саме вітаміни цього бренду рекомендували сімейні лікарі для підтримки імунітету та для власних потреб.

Я і колись тут писала, був допис про БАДИ, вітаміни, що обожнюю підбирати для себе дієві, бачу від них ефект, це стосується і класичних європейских вітамін, і аюрведичних.

Але сьогодні мова про європейські та дієві вітаміни з серії Beauty.

УВАГА! Не займайтесь самолікуванням, допис інформативний в якому я описую свої відчуття від вітамін, по будь-яким питанням щодо прийому та актуальності для Вас будь-якої харчової добавки - звертайтесь до сімейного лікаря.

Взагалі я рада, що на Мейкап з'явився великий асортимент вітамінів ZEST, тепер не треба бігати і шукати, а можно одразу замовити з доставкою додому)

ZEST® Beauty Hyaluro Complex - для краси шкіри та посилення імунітету, збільшує опірність організму на будь-які стреси, радикали, гормональні збої.

💦Цей функціональний комплекс має зволожуючі властивості, прискорює регенерацію тканин, укріплює ліпідну мантію шкіри та наповнює шкіру, учусаючи такі недоліки як сухість, тьямість, подразнення шкіри. ✨Особливо помітний ефект на тонкій чи зневодненій шкірі, а також комплекс прекрасно підійде як anti'age засіб для вікової шкіри.

Активні інгредієнти

Гіалуронова кислота (гіалуронат натрію) - відновлює гідробаланс шкіри та організму

Альфа-ліпоєва кислота - супер антиоксидант, працює з переробки глюкози на енергію (додає додаткові сили), також зменшує стрес.

Вітамін C (аскорбінова кислота) - Також сильний антиоксидант, перешкождає руйнівним діям вільних радикалів, добре працює в звязці з гіалуронкою та альфа-ліполієвою кислотою, зміцнює імунінет.

⭐️Склад

олійна основа (очищена олія соняшникова), гіалуронат натрію (гіалуронова кислота), зволожувач гліцерин, порошок ліпоєвої кислоти, Вітамін С (аскорбінова кислота), емульгатор лецитин соняшнику, загущувачі: софтисан (тригліцериди), жовтий бджолиний віск, барвники: червоний оксид заліза, діоксид титану. Без ГМО.

⭐️Спосіб застосування та рекомендована доза - це 1 капсула на добу. Не перевищуй зазначену дозу.

Якщо ви вагітна або період годування груддю - проконсультуйтесь з лікарем .

Капсула зручна по прийому ✨

Застосування харчової добавки - до місяця, я приймаю зазвичай подібні препарати 3 тижня. Ефект можна побачити вже після першого тижня прийому харчової добавки.

💦

В мене шкіра досить тонка, чутлива, ніжна, а сам ефект від добавки проявляється в тому, що шкіра стає більш еластичною, деякі загрубілі ділянки які потребують крему завжди (лікті) більш мякими, також ефект можна побачити по шкірі обличчя, навіть в холодний період вона має тонус, зволоженість, гарний стан.

Мій другий секретний (але після допису не такий вже і секретний) інгредієнт для краси шкіри - це ZEST® Beauty Coenzyme Q10 Сomplex, який  рекомендується як дієтична добавка до раціону харчування з  стимулювання вироблення енергії в клітинах, що сприяє покращенню стану шкіри, збереженню її еластичності і пружності.

⭐️Коензим славиться тим, що як гарний охоронець виганяє та виводить із організму шкідливі радикали , при цьому має гарні антиоксидантні властивості, які покращують регенерацію шкірного покриву, запобігає пошкодженню клітин, дає можливість клітинам гарно працювати виробляючи енергію, тим самим робить шкіру більш еластичною та здоровою.

🌶️Чорний перчик - для підсилення імунітету, поліпшує кровообіг та підтримує кишківник для кращого всмоктування поживних речовин.

Як і в попередній харчовій добавці, застереження та спосіб застосування ідентичні.

🍋

В мене є свій власний рецептик прийому цих добавок, там ще є АЕ комплекс, також з 30 капсул, розрахований на місяць , але писати бьюті рецепт не буду, бо це все дуже індивідуально, і кожна повинна сама зрозуміти який препарат ближче, потрібніше.

💫

Що дає мені цей бьюті комплекс - волосся стає блискучим, зволоженим, пропадає тьмяність не тільки волосся, а і шкіри. Шкіра еластична, має гарний тонус.

Цей комплекс - справжній анти-ейдж еліксир для гарного вигляду шкіри, волосся та нігтів.

⭐️Склад:

Олійна основа (очищена соняшникова олія), оболонка капсули желатин, активний інгредієнт коензим Q10, зволожувач гліцерин, емульгатор соняшниковий лецитин, загущувач софтисан (Е-471), загущувач жовтий бджолиний віск, активний інгредієнт екстракт перцю (Piper nigrum L.), барвники: кандурин помаранчевий амбер, оксид заліза червоний. Без ГМО.

✨Активні інгредієнти:

Коензим Q10
Екстракт перцю (Piper nigrum L.)

Сподіваюсь цей допис був вам корисний, бо вперше пишу подібні дописи розкриваючи деякі свої бьюті секрети))) 🤭

🤩Можу  рекомендувати придивитись до серіі Бьюті Експерт від ZEST, бо перепробувала багато і це дійсно якісний та перевірений виробник.

В мене в хотілках питний колаген, який я ще не пробувала, але він давно висить в мене в віш листі , тому цікаво було б його прівняти з японськими аналогами.

Чи пробували Ви подібні вітаміни ? 🤩

Дякую за увагу! 💕