Iryna Inred

Закупка в #Makeup на червень-липень

Закупка в #Makeup на червень-липень

Щось новеньке, щось стареньке (вже звичне й перевірене). Почну з новенького:

  1. AA Aloes Pink Hydro Care Roll-On Antyperspirant — зарікалася купувати кулькові дезодоранти, але цей обіцяє дію антиперспіранту. І там же алое! Часто мені одного лише цього слова на етикетці достатньо, щоб я щось купила)). Сьогодні зранку вперше нанесла. Довго сохне, зате після висихання не відчувається ніякої липкості чи ефекту плівки. Запах дуже-дуже нейтральний, нагадує пудровий. Але мені ще не доводилося добряче попітніти, тому про довготривалість дії цього антиперспіранту ще нічого не говорю.
  2. Ремувер для кутикули Shelly — ще не використовувала. Побачила допис минулого тижня в Makeup Club, додала в обране, дочекалася знову в наявності, і ось він уже в мене. Чомусь впевнена, що це саме те, що я шукала для своїх кутикул.
  3. Fanola Straightening Shampoo і Fanola Straightening Mask — ці засоби довгенько пролежали у мене в закладках. Ще не скористалася, але вже вгніздила їх на своїй пооличці у ванній. Дивовино приємні ціни за великі об'єми і шампуню, і маски.
  4. Гель для вмивання та крем для обличчя плюс міні-парфуми від Mermade — про це все мені вже не терпиться написати окремо. Але ще трохи піднакопичу вражень. Перші — приємні. "Feel The Rain" насолоджуюся вже другий день. Минулого року від покупки цієї парфумованої води мене стримували відгуки, що дуже нестійкі аромати. Та на міні-формат я таки зважилася. Нічого собі нестійкі, скажу я вам! Вчора відчувала запах навіть після вечірнього душу з гелем Dove, який і сам має досить насичений квітковий аромат. Тож у стійкості точно дорікати не буду.
  5. Вологі серветки Naturelle — запах нормальний, розмір трохи незвичний — малуваті якісь, близько третини упаковки — порожнеча.

І тепер вже звичні складові моїх замовлень. Плюс на фото косметичка, яку отримала в подарунок. Дякую, Makeup! Чудово, що можна обрати з кількох варіантів! Минулого року взяла шопер, він у мене досі є. Цього літа вибрала косметичку.

Мої давні добрі знайомі:

  1. Вологі серветки з клапаном "Antibacterial" — новий для мене тільки формат — аж 120 штук в упаковці. Влітку особливо часто потрібні, тому не переймаюся чи не засохнуть. Найчастіше використовую для затирання плям на одязі і швидкої очистки білих підошов.
  2. Libresse Ultra Thin Normal Soft і щоденки — щоразу повертаюся до них, які б інші прокладки не пробувала.

Ось все й перелічила. Не замовляла нічого з декоративки — влітку фарбуюся особливо рідко))