Кузя Ю-а

P.CALM Barrier Cycle Toner

Цей унікальний продукт є ідеальним рішенням для підтримки здорової мікрофлори та захисного бар'єру шкіри.

30 мл баночки, що вистачить на місяць активного користування, для відновлення та захисту вашої шкіри.

Тобто баночки вистачить для того, аби відчути результат! А вже далі переходите на великий обʼєм :)

Регулярне використання тонера протягом 4 тижнів демонструє зменшення секреції шкірного жиру, кількості вугрів, чорних крапок та пігментації.

Особлива формула продукту спрямована на підвищення природного захисту шкіри, що є ключем до її молодості та здоров'я.

Такого плану тонер в мене вперше. Я протираю ним обличчя перед нанесенням зволоження.

Наношу на ватний паф незначну кількість тонеру і протираю шкіру обличчя. Жодного дискомфорту чи аллергії. Засіб без вираженого аромату.

Можу сказати, що додавший тонер в свою рутину я побачила зменшення запалення. А перед критичними днями моя шкіра мала трошки гірший вигляд. Проте зараз, я бачу зміни. Також, в комплексі з рутиною, я бачу здорове сяйво шкіри.

ще додам, що шкіра після тонеру - матова. Не липка, жодного відчут плівки чи дискомфорту! Дуже якісна база і засіб!

В складі - Природні Інгредієнти:

Азулен: заспокоює чутливу шкіру, відновлюючи її здоров'я.
Центелла Азіатська (ЦІКА): Надає антизапальну дію, знижує подразнення та регулює шкірне сало.
Чайне Дерево: Працює як антиоксидант, контролюючи вироблення шкірного сала.

Загалом, бренд p.саlm дієвий, лаконічний по складу, доволі бюджетний, та найкраще в ньому - це якість!