Beautiful land💞

Landor Old Boy Brutal

Landor Old Boy Brutal

Вітаю красунь.

спойлер: "....після відкриття чомусь не зрозуміла, невже це чоловічий аромат? Прийшлось навіть заходити на Makeup, щоб дивитись піраміду...."

Має чудове паперове упакування з назвою бренду. Має натуральний коричневий колір, без додаткових барвників, що також акцентує на екологічності. Також має спеціальний отвір "зріз" для відкриття пробника.

Дизайн упаковки парфумів бренду "Landor" виконаний у мінімалістичному та екологічному стилі.

Landor Old Boy Brutal

Упаковка пробничка представлена у вигляді маленького скляного флакона з рідиною оранжево-жовтого кольору. Об'ємом 1 мл.

Також пробник має чорну пластикову кришку з рифленою поверхнею для зручного відкривання. На кришці є додатковий елемент, ймовірно, дозатор або фіксатор.

Піраміда

Початкова нота: Бергамот, Білий перець, Жасмин, М'ята, Фіалка
Нота серця: Ветівер, Гвоздика, Коріандр, Османтус, Шавлія
Кінцева нота: Амбра, Дубовий мох, Кедр атласький, Пачулі, Сандал

Чесно кажучи, якщо би мені просто дали понюхати їх і сказали, що це чоловічі, я б ніколи не повірила. Адже аромат солодкий і пряний на запах, як тепле ніжне сонце, що обігріває тебе під час осені.

Водночас відчуваєш свіжий початок, багате середнє звучання і глибоку, стійку базу.

Якщо асоціювати з чоловіком, то він такий дуже ніжний та ніби тендітний, але водночас має свою позицію та дії, які ніхто не зруйнує.

Але все-таки, як на мене, цей аромат на любителя. Мені, чесно кажучи, не сподобалося, бо я більше люблю інші чоловічі аромати, але я впевнена, що є ті, кому ця крихітка буде як еталон.

Дякую за увагу.