Spodobaieva Maryna

Torriden

Torriden

При всій любові до Beauty of Joseon, хотілося спробувати щось нове, але маленьке. Великий огляд робити не буду, на щастя я знайшла пробник 2мл., якого мені вистачило майже на три рази. Що мене підкупило то це склад.

Склад: Water, Propanediol, Dibutyl Adipate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Polymethylsilsesquioxane, Polysilicone-15, Diisopropyl Adipate, Niacinamide, Methylene BisBenzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Hydroxyethyl Urea, 1,2-Hexanediol, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Behenyl Alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Panthenol, Tromethamine, Hydroxyacetophenone, Poly C10-30 Alkyl Acrylate, Sodium Acrylates Crosspolymer-2, Dipotassium Glycyrrhizate, Decyl Glucoside, Sodium Stearoyl Glutamate, Eclipta Prostrata Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Allantoin, Polyacrylate Crosspolymer-6, Adenosine, Melia Azadirachta Flower Extract, Coccinia Indica Fruit Extract, Glycerin, Biosaccharide Gum-1, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Flower Extract, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Moringa Oleifera Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Corallina Officinalis Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Butylene Glycol, Dimethylsilanol Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Potassium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate Dimethylsilanol, Sodium Acetylated Hyaluronate, Malachite Extract

Головні компоненти з опису:

4 фотостабільні безпечні хімічні фільтри нового покоління:

Uvinul A Plus (Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate) – захищає від променів спектра UV.

Uvinul T 150 (Ethylhexyl Triazone) – захищає від UVB-випромінювання.

Tinosorb M (Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol) захищає від UVA- та UVB-променів. Має змішану дію, поглинаючи та відбиваючи ультрафіолет.

Tinosorb S (Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine) - фільтр широкого спектру дії, що захищає від UVA та UVB-променів.

Активні компоненти:

Гіалуронова кислота глибоко зволожує шкіру, зберігаючи вологу всередині, перешкоджає зневодненню та сухості, а також сприяє збереженню гладкості та пружності шкіри.

Ніацинамід має заспокійливу та протизапальну дію, перешкоджає появі висипань та почервонінь.

Кераміди активно відновлюють та зміцнюють захисний бар'єр, захищають від негативного впливу навколишнього середовища, перешкоджають трансепідермальній втраті вологи.

Трегалоза - утримує воду в епідермісі.

Пантенол - має загоюючу, заспокійливу і зволожувальну дію, зменшує втрату води через епідерміс і ефективно зволожує його, робить шкіру м’якою і еластичною.

Torriden
Torriden
Torriden
Torriden

Текстура виявилася схожою з Beauty of Joseon, сам крем з мало помітним блакитним відтінком, прекрасно наноситься. Просто відразу відчувається глибоке зволоження та пом’якшення шкіри. Гарно зняв почервоніння, заспокійлива дія досить не погана, що мені дуже сподобалось. Крем захищає шкіру від сонячних променів і дарує відчуття комфорту. В нього відразу вологий фініш. Покажу його вранці відразу після нанесення, в жару на сонечку та в кінці дня. Взагалі його не поправляла, навіть матуючими серветками, звісно в кінці вже «млинчик», але досить комфортний. Тож враження досить приємне.

Дякую всім за увагу💙

Всім світла💡