Shelly
Засоби під впливом MUC🖤
Взагалі моє знайомство відбулося з крему для рук і признаюсь я була не сильно ним задоволена, зараз я розумію, що просто не правильно обрала і по дії вони досить суттєво відрізняються. Але завдяки клубу я знову повернулася до бренду, він прямо заполонив мою стрічку одного часу. Тож хотілок ще досить багато.
Поки в мене зараз на постійній основі два помічники, це ремувер та олійка.
Ремувер для кутикули «М'яке лезо»
Для мене виявився ідеальним варіантом особливо для педикюру. Я вже мовчу про економію часу. Але я все рівно додатково використовую кусачики, без них ніяк. Він делікатно пом'якшує шкіру, що сприяє її легкому та абсолютно безпечному усуненню з допомогою манікюрної лопатки. Звісно, якщо поруч будуть якісь ушкодження він може трішки підпікати.
Особливості ремувера для кутикули від бренда Shelly з опису:
- професійна лужна формула – водний розчин гідроксиду калію; ефективно
- пом'якшує кутикулу, що значно полегшує її видалення;
- швидкодієвий;
- не містить агресивних компонентів, тому не чинить деструктивного впливу на шкіру та натуральні нігті;
- не викликає дискомфортних відчуттів;
- надзвичайно зручний у використанні;
- можна застосовувати під час виконання як манікюру, так і педикюру.
Олія для нігтів і кутикули з екстрактом грейпфрута й вітаміном А
Взагалі тут тільки один суттєвий мінус, на горлишку не вистачає дозатора, досить багато продукту стікаючи наноситься на нігті. Але такий же варіант є з кісточкою, то краще беріть його. В іншому вона чудова від результату до аромату.
Особливості Nail & Cuticle Oil бренда Shelly з опису:
- живильна формула з органічними компонентами;
- вирізняється потужними зволожувальними властивостями;
- інтенсивно насичує нігті, кутикулу та бічні валики цілющими речовинами;
- сприяє зміцненню пластин, бореться з їхньою ламкістю та запобігає розшаруванню;
- містить вітамін А, який значно покращує текстуру та колір нігтів, стимулює їхнє відновлення на структурному рівні, надає глянцевого блиску;
- збагачений екстрактом грейпфруту – природний антиоксидант;
- вирізняється освіжальним цитрусово-грейпфрутовим ароматом.
Звісно це тільки початок, всім гарного дня🌞
Коментарі (0)