#summerwithmakeupclub

#summerwithmakeupclub

1. Менше декоративної косметики, легші текстури.

З тонального я переходжу на СС або BB креми, мій фаворит це Lumene

він має легку текстуру але при цьому гарне перекриття. Також влітку must have для моєї шкіри це розсипчата матуюча пудра

#summerwithmakeupclub

2. Spf

Спф і для обличчя, і для тіла дуже важливий. Хоча я і люблю засмагу але передчасне старіння мене не дуже приваблює тому дуже важливо використовувати влітку спф 50. У мене від La roche posay у вигляді крему, але як закінчиться хочу спробувати більш легкий флюїд.

3. Турбота про ніжки

Оскільки влітку ми ходимо зазвичай з відкритими ніжками, ця зона потребує особливої уваги. Я використовую скраб Dead Sea Collection і крем живильний від Garnier, роблю массаж сухою щіткою. Також я придбала вакуумний антицилюлітний массажер, але поки що боюсь до нього підступитись.

4.Зволоження

Влітку шкіру треба добре зволожувати адже сонце висушує її. Влітку мені подобаються легкі гелеві текстури, можливо щось з додаванням алоє. І також організм треба зволожувати зсередини і не забувати пити водичку.

5. Ефект засмаги

Я люблю засмагати, але роблю це обережно і не даю засмагати обличчю, тому воно зазвичай світліше за тіло. Щоб додати йому засмаги я використовую бронзер замість скульптора і надаю перевагу золотавому хайлайтеру замість світлого.