#summerwithmakeupclub
Літо для мене це час засмаги, водойм, смачних фруктів та овочів, прохолодних напоїв і відпочінку. Влітку мій догляд відрізняється від догляду в холодну пору року. Мої топ 5 правил влітку
1. Менше декоративної косметики, легші текстури.
З тонального я переходжу на СС або BB креми, мій фаворит це Lumene
він має легку текстуру але при цьому гарне перекриття. Також влітку must have для моєї шкіри це розсипчата матуюча пудра
2. Spf
Спф і для обличчя, і для тіла дуже важливий. Хоча я і люблю засмагу але передчасне старіння мене не дуже приваблює тому дуже важливо використовувати влітку спф 50. У мене від La roche posay у вигляді крему, але як закінчиться хочу спробувати більш легкий флюїд.
3. Турбота про ніжки
Оскільки влітку ми ходимо зазвичай з відкритими ніжками, ця зона потребує особливої уваги. Я використовую скраб Dead Sea Collection і крем живильний від Garnier, роблю массаж сухою щіткою. Також я придбала вакуумний антицилюлітний массажер, але поки що боюсь до нього підступитись.
4.Зволоження
Влітку шкіру треба добре зволожувати адже сонце висушує її. Влітку мені подобаються легкі гелеві текстури, можливо щось з додаванням алоє. І також організм треба зволожувати зсередини і не забувати пити водичку.
5. Ефект засмаги
Я люблю засмагати, але роблю це обережно і не даю засмагати обличчю, тому воно зазвичай світліше за тіло. Щоб додати йому засмаги я використовую бронзер замість скульптора і надаю перевагу золотавому хайлайтеру замість світлого.
Коментарі (0)