Кузя Ю-а

Argan+ Moroccan Argan Oil Multi Action Eye Cream

Argan+ Moroccan Argan Oil Multi Action Eye Cream

Argan+ Moroccan Argan Oil Multi Action Eye Cream - крем, що ніби тане на ніжній шкірі навколо очей! Неймовірна текстура, що одразу дарує відчуття зволоження та підтягнення!

Саме такий крем я шукала в свої без декількох місяців 35! Дівчатка, у кого стоїть пошук на якісний догляд відповідно віку - вам сюди!

Я довго читала, вивчала та зробила відповідальний вибір.

Цей крем зволожує та омолоджує ніжну шкіру під очима. Крем поєднує в собі суміш арганової олії з перевіреним морським активним компонентом, які розгладжують тонкі лінії.

Зволожуючий гіалуронат натрію з вітаміном Е роблять шкіру обличчя більш молодою та гладкою.

Розкішна суміш із 5 олій у поєднанні з зволожуючими інгредієнтами допомагає досягти чудового результату, роблячи шкіру зволоженою та оновленою, яка виглядає більш молодою.

Argan+ Moroccan Argan Oil Multi Action Eye Cream

У крему зручний економічний дозатор носик, що дозволяє наносити точково крем на такі ніжну та мінімальну зону навколо очей!

Ніжний приємний аромат дорогої косметики. Не навʼязливий.

Текстура невагомого крему, що при контакті з шкірою ще більш облегшується та ніби перетворюється на воду. Це дуже приємні відчуття, та й для такої тендітної шкіри - ідеально. Гарно та швидко поглинається, не залишаючи липкої плівки. Жодного дискомфорту.

Розкішний засіб з багатофункційною дією: зміцнює, тонізує, розгладжує та підтягує. І так, я бачу результат для шкіри 35+. Думаю, що для глибоких зморшок - ніякий крем не панацея, але якщо вчасно доглядати за шкірою правильними засобами, як от цей, можна трошки виграти час 💜