saumary

#summerwithmakeupclub

#summerwithmakeupclub

Привіт! Поспішаю залізти в останній вагон конкурсу і поділитись своїми пʼятьма пунктами підготовки до літа🥰

1. Я маю дуже світлу шкіру тому використовую спф не тільки на обличчі, але й по усьому тілу при кожному виході на вулицю. Хоч я і живу у великому місті і взагалі не засмагаю, але я можу згоріти навіть якщо вийти на 20 хвилин на сонце без спф, тому маю величенькі запаси сонцезахисних кремів і завжди перед літом шукаю нові.

Вже другий рік для обличчя використову Nextbeau moist sun cream spf 50+ і жодного разу моє обличчя не згоріло і не зʼявились пігментні плями. Для тіла нещодавно обрала Биокон spf 70💕

2. У мене дуже сохне шкіра влітку тому я і дня не можу прожити без лосьйонів або кремів для тіла. Улюбленими залишаються лосьйони від Victoria’s Secret, тому, що вони не тільки зволожують шкіру, а й роблять її неймовірно запашною та смачною. Також зараз користуюсь зволожувальним крем-гелем від Mr.Scrubber, мені дуже подобається як він лягає на шкіру.

3. Кожного дня влітку мені хочеться використовувати різноманітні засоби з блискітками, які дуже гарно переливаються на сонечку. Справжнім відкриттям для мене стала неймовірно легка сироватка від Mermade і незмінними фаворитами залишаються спреї для тіла від Victoria’s Secret з шимером, також хочу поповнити свою колекцію ще й лосьйоном з шимером.

4. Влітку змінюється мій макіяж. Використовую легші текстури та і загалом роблю менш помітний макіяж, тому багато декоративної косметики у мене просто лежить усе літо і чекає поки буде осінь і повернуться яскравіші макіяжі.

5. Запаси пластирів. Це найбільш неприємний пункт підготовки, але дуже важливий, адже влітку я стараюсь носити більше відкритого взуття. Взагалі в будь-якому взуті та у будь-яку пору року я можу натерти ноги, але влітку ця проблема особливо актуальна тому, що босоніжки, особливо якщо нові, не можуть не натерти мені ноги🥲

Насправді було дуже важко виділити саме 5 пунктів бо їх значно більше, з приходом тепла змінюється майже усе🙈

На фото мій улюблений міст для тіла Victoria’s Secret Velvet Petals Shimmer та новинка, яку я побачила лише цього літа: сонцезахисний крем від Биокон з спф 70🥰

Дякую за увагу❤️